- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popalcsek
tag
Nos.. nálam is így van, ahogy nálad.. de csak mert nem telik 2 terrás SSDre
De ha ár / tárolókapacítás hasonló / alig magasabb lenne, akkor nem gondolkodnék egy percet sem hogy cserélem SSD-re a HDD-t ... többszörös sebességgel, zaj nélkül, minimális hőtermeléssel, kissebb fizikai mérettel, mindezt mozgó alkatrészek nélkül, és gyakorlatilag érzéketlenül a fizikai behatásokra... Hozzáteszem, elég maradi vagyok, és nehezen váltok a jól bevált dolgokról újabb mókákra, de a zakatoló, kattogó, badsectoros ócskavasaktól szívesen megszabadulnék örökre
De persze ha neked a HDD áll közelebb a szívedhez, megértem... -
Popalcsek
tag
Háááááááááát....
az én SSDm több mint 4 éve muzsikál és kutya baja.. ellenben a mostani HDD-kel már nem mertem lehúzni soha 2 évnél többet, inkább csere.
De nyilván eltűnik majd a mosoly az arcomról ha egyszercsak "hopp" megáll majd a menet. A néhány éves élettartam ha kimerül 4-5 évben az bőven elég.. addigra úgy is elavúlt lesz a bazár. Akinek meg olyan fontos adatai vannak, az mentsen, felhőzzön, tükrözzön, trükközzön. Itt szerintem a lényeg az, hogy legyen már végre egy elfogadható méretű / árú háttértár, ami gyorsabb az őskövület HDD-knél.
-
Popalcsek
tag
Bőven elég terület, HDD-nél messze gyorsabb (teljesen mindegy hogy sataII, akkor is sokkal gyorsabb), nem melegszik, nem zabál, és kedvező ár? Erre a kedvezőre azért kiváncsi leszek, de nekifutásból lájkolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Macska topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest