- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop #48 üzenetére
Azt amit te keresel minden belépő tudja ma már. Még az Onkyo 313 és a 309 is.
-
CharlieDrop
veterán
Hm, és olyat nem tudsz amin kevesebb van?
Nekem elég lenne mondjuk 2 hdmi be és 1 kimenet
nem kell 4K felskálázhatóság
mondjuk pár analóg bemenet (szokásos) és egy digi S/PDIF bemenetmeg a hangfalak kimenete
sacc/kb ennyi
vagy én keresek rosszul (tuti), vagy hulla drágák az ilyenek, itt meg is lepődtem az áron
-
erdoke
titán
válasz
kiskaktusz #45 üzenetére
Szvsz az enyémen is láthatóan több csati van, szóval nem kellett volna ilyen messzire mennem.
-
erdoke
titán
válasz
kiskaktusz #43 üzenetére
-
kiskaktusz
addikt
Szépen tele van a segge csatlakozási felülettel
-
Antibazsi
aktív tag
Ez a 4K felskálázás azért nem annyira új dolog, jó pár tavalyi típus képes erre. TX-NR609, TX-NR579 csakhogy a kisebb modelleket említsem. De az új TX-NR515 is tudja. Felfelé meg mindegyik.szerk.: előbb írtam mit hogy végigolvastam volna.
-
Skizz
addikt
Ugyanaz, ha megnézzük, hogy akár hifi sztereó, akár HM szakmában hol kezdődnek s végződnek a "szintek". Megjegyzem, egyáltalán nem akarom sem ezt, sem a többi említett terméket lebecsülni, sosem hallottam és nem vagyok otthon annyira házimozi szakmában, hogy elemezzem, de az biztos, hogy jóval mélyebben kell zsebbe nyúlni, hogy elhagyd a tárgyalt "belépőszintet".
Száz szónak is egy a vége, nem véletlen titulálják annak, ami. -
Bogyó bá'
nagyúr
Hiánypótló termék: isteni lehet a kertévék SD felbontású műsora 4k-ra felkonvertálva....
-
nicu71
addikt
ooo,de szeretnék egy ilyet.Bár nekem a Pioneer hasonló tudású receiverei jobban a szívügyeim.
-
imibogyo
veterán
Határozottan tetszik. Ennyi pénzért szerintem reális. Az Onkyo az én szememben mindig is a jó ár/érték arányról szólt, és nem a piacon fellelhető legjobb hangról és ezt ez az erősítő is tudja.
-
Petyyyyy
addikt
Unalmas lehet, hogy megint ezzel jövök és valószínűleg keveseknek fordul meg a fejében ilyesmi de meg kell kérdeznem. Ez az új - amúgy igen pofás - csoda képes arra, hogy ha egy filmhez külön ac3, dts fájlban figyel a magyar hang akkor azt onnan tolja a film alá? Vagy ez egy "only 4K edisön" és szó sem lehet az előbb említett fícsörről?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép darab. Az ára is, de azért az árért tud is valamit.
-
Skizz
addikt
Azért annyira nem erős. Egy jó HM erősítőnek többszörösen megkérik az árát, mint egy jó sztereónak, ezért a pénzért pedig kis túlzással belépő szintű sztereót lehet kapni (ha azt vesszük, hogy a határ a csillagos ég). Én ennél többet biztos nem szánnék erősítőre, ha házimozit építenék... bár én nem is igénylem az efféle luxust.
-
O_L_I
őstag
A tavalyi NR609-hez képest most azért nem lépek akkorát előre.
-
Joker94
aktív tag
Jó kis cucc.
Nekem is egy TX SR507-em van,nagyon elégedett vagyok vele.
Szinte egész nap megy ha gépelött ülök. -
Apika
addikt
Komoly eszköz, csatlakozókban sincs hiány a hátoldalán...
-
M107
addikt
152 000 HUF Szerintem baráti ár minőségi cég minőségi terméke
+1
Megéri az árát -
Sza_Sa
senior tag
Öööö....... a subok általában nem aktívak? Vagy passzív subod vagyon? Régen én is keresgettem, de nem igazán lehet kapni.
És hogy az erősítőről is egy szót: Nekem az Onkyo dizájnja nem tetszik, bár már sokat finomodott az évek során. Maradok Yamahás az rx-v1900 még sokáig jó lesz. -
radi8tor
MODERÁTOR
Csinos "kis" darab!
-
dabadab
titán
Ennek a felskalazasnak van barmi ertelme? Hiszen gyakorlatilag nincs olyan megjelenito, ami ne tudna sajat maga felskalazni barmit a sajat nativ felbontasara. Mondjuk azt nem nagyon neztem, hogy mit hasznalnak, mondjuk lehet, hogy ha az egyik sima linearis interpolaciot, a masik meg mondjuk Lanczost, akkor lehet kulonbseg, de errol meg nem sok szo szokott esni.
-
Skizz
addikt
Nem mérik aranyárban végül is. Ezt a felskálázást megnézném közelebbről, kissé szkeptikus vagyok.
-
banhammer
veterán
Mennyire lesz pixeles a kép a felskálázástól?
-
tome.jr
addikt
A készülék megkapta a THX Select2 Plus tanúsítványát, amely elméletileg mozi minőségű hangzást jelent.
Ez így ebben a formában nem igaz. A THX szabványnak megfelelés nem azt jelenti, hogy moziszerű lesz a hangzás. A THX specifikációk előírják, hogy pontosan milyen feltételeknek (torzítás, tisztaság, mekkora tér kihangosítására elegendő, stb.) kell megfelelni. Más dolog, hogy szinte már minden receiver kap valami THX tanusítványt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 7.2 csatornás termék THX minősítést is kapott.
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest