- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RasztaCsubi
csendes tag
válasz #32839680 #11 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, hogy:
- a szabadalmak 20 évre szólnak, utána elvileg bárki szabadon használhatja *.
- "értelmetlen" és működésképtelen dolgokat nem lehet szabadalmaztatni.* = kivéve, ha trüközéssel meghosszabítgatják, mint pl. a LEGO kockákat is már vagy 70 éve szabadalom védi.
-
wattafaka
senior tag
Gondolom náluk ez annyi, mint nekünk egy parkolási bírság.
-
nagyúr
Világszinten újra kellene gondolni a szabadalmi kérdéseket.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
félisten
Azt nem tudom, hogy mennyire jogos az igényük, de a Steam kontiért kár, egy igazán egyedi megoldás volt a piacon... sajnos én lecsúsztam róla.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
Én is "érdekesnek" tartom, hogy ezért jogdíjat kell fizetni. Nem tudom aztán, hogy a Steam kontrolleren milyen lehet, de az Elite V2-t az evezők miatt adtam el.
Kivettem őket mert útban voltak nekem, úgy viszont az ezeknek kialakított vájat zavarta az ujjbegyeimet. Ebben az esetben számomra a kevesebb több.
Képről viszont a Steam Controller megoldása jobbnak tűnik, ebben szinte nem is áll el a burkolattól.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Be volt tépve a bíró? 1,2 milliárd Ft!!! Kíváncsi lennék egy kimutatásra mennyi volt a haszon az összes kontrolleren, illetve hogy mennyi volt az össz előállítási költségük.
Komolyan mondom elkezdek kapcsolókat tervezni és levédetem az összeset.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
buxiex
tag
A jogot és a logikát nem kéne együtt emlegetni (szerintem).
george carlin education
-
DjFlanker
aktív tag
Ha a Microsoft úgy döntött hogy fizet érte, akkor valami csak lehet abban a szabadalomban. Ez esetben logikus hogy a Valve viszont fizessen.
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
buxiex
tag
Persze, persze. De hogyan jött ki az X? Tekintve, hogy a bírók (jogászok) nagy része diszkalkuliás.
george carlin education
-
buxiex
tag
Így jutunk a csillagokig.
Ja nem
Az mondjuk érdekelne, hogy Thomas Zilly bíró hogyan számolta ki a 4.000.000,- dollárt.
Arra pedig külön kíváncsi lennék, ha elvennék a bíró úrtól a dokumentációt, akkor mire emlékezne a részleteket illetően.george carlin education
-
Reggie0
félisten
Durva, hogy mi minden piszlicsare szarsagot le lehet szabadalmaztatni az USA-ban. Meg szerencse, hogy a "Hello world!" nem jogdijas....
-
nagyúr
Ekkora baromságot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest