- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Javaslat kérése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új AI gyorsítókat készít Kínának az NVIDIA és az AMD
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
el szokott durrani az ujjam
Ez egy lényeges pont. A fototrenden ez sosem volt divat. Voltak júzerek akik próbáltak ilyen stílusban hozzászólni, de hamar le lettek szerelve.
Értem én hogy osszuk meg a fotós híreket témákat egy nagyobb közösséggel, ez egy nagyon pozitív gondolat. Csak az átmeneti állapottal vannak (remélem) átmeneti nehézségek. Vagyis a szakmai hsz-eket úgy kell kibányászni az offok és ökörködések tengeréből.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, de a fototrenden nem voltunk ehhez hozzászokva. Némi idő biztosan kell, amíg kialakul egy új ex-fototrendes neo-ph-s kommentkultúra, ami mindenkinek jó (vagy legalábbis tűrhető) lesz. Én már várom az új site-ot.
Ja, lehet rám vetni az első követ de nem találom sehol a fotós híreket. Vagyis go to deprevjű (aka. dpreview) híreket olvasni. Ne már.szerk: off
-
Ijk
nagyúr
Szerintem pedig azért közösség, mert megtalálható számítástechnikától a házimozin át a fényképezésig minden. Mindegyik témában vannak jártas emberek akik tudnak segítséget nyújtani, és vannak akik nem értenek hozzá, és megkérdezik az előbbi emberkéket. Továbbá szakmai viták levezetése is gyakran előfordul. Nem arról szól, hogy újoncként minden egyes hírhez beböfögök valami marhaságot, hogy legalább a hozzászólásaim számát növeljem, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest