Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
el szokott durrani az ujjam
Ez egy lényeges pont. A fototrenden ez sosem volt divat. Voltak júzerek akik próbáltak ilyen stílusban hozzászólni, de hamar le lettek szerelve.
Értem én hogy osszuk meg a fotós híreket témákat egy nagyobb közösséggel, ez egy nagyon pozitív gondolat. Csak az átmeneti állapottal vannak (remélem) átmeneti nehézségek. Vagyis a szakmai hsz-eket úgy kell kibányászni az offok és ökörködések tengeréből.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, de a fototrenden nem voltunk ehhez hozzászokva. Némi idő biztosan kell, amíg kialakul egy új ex-fototrendes neo-ph-s kommentkultúra, ami mindenkinek jó (vagy legalábbis tűrhető) lesz. Én már várom az új site-ot.
Ja, lehet rám vetni az első követ de nem találom sehol a fotós híreket. Vagyis go to deprevjű (aka. dpreview) híreket olvasni. Ne már.szerk: off
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Szerintem pedig azért közösség, mert megtalálható számítástechnikától a házimozin át a fényképezésig minden. Mindegyik témában vannak jártas emberek akik tudnak segítséget nyújtani, és vannak akik nem értenek hozzá, és megkérdezik az előbbi emberkéket. Továbbá szakmai viták levezetése is gyakran előfordul. Nem arról szól, hogy újoncként minden egyes hírhez beböfögök valami marhaságot, hogy legalább a hozzászólásaim számát növeljem, szerintem.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest