Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Szerintem a legnagyobb probléma (legalábbis a magyar valóságból nézve
) hogy kézi konzol létére iszonyat drága lesz, ennyiből simán asztali konzolt is kapni... -
idkfaiddqd
tag
hát én csak sajnos a mario részeket,meg a final fantasy részeket ismerem ds-en,de az utóbbiak sajnos botrányosak! esküszöm szívesebben játszom ff-et nes,snes,gba-n mint ds-en. nekem csalódás volt hogy ennyire erőltetik ezt a kezdetleges 3d-t.
de amúgy fain a ds,nem azt mondom
-
Nintendogs első része 40/40-et kapott Famitsu-tól, szóval ez a 38 pont akár még visszesésnek is tekinthető

Amúgy meg "hardcore" játékosok hajlamosak lenézni az ilyen DS játékokat, pedig ezeknek köszönhető, hogy ennyire sikeres a gép az alkalmi játékosok körében. -
telya
aktív tag
az azert mar most sokmindent elmond rola hogy a legjobbnak ertekelt jatek ra a nintendogs+cats..
-
válasz
idkfaiddqd
üzenetére
Ha jól tudom akkor a felső kijelző lesz a 3d-s, az alsó a sima és csak ez az alsó lesz touch. Tesztelték a 3d-s touch panelt is, de úgy tapasztaláták, hogy rontja az illúziót ha "belenyúlsz" a 3d-s képbe.
-
Hát kiváncsi leszek a gépre. DS-en a legtöbb játék az alsó, érintésérzékeny képernyőt használta "játéktérnek", a felső inkább csak extra infókat adott. Itt meg ugye a felső kép a 3d-s, szóval gondolom oda költöztetik át az akcót, viszont az ugye nem lesz touch. Ez azért teljesen más felhasználói élményt nyújt így.
-
h-yle
addikt
válasz
idkfaiddqd
üzenetére
Japánban még a sarkon túl is állni fog a sor az fix.

-
idkfaiddqd
tag
kíváncsi leszek mekkora sorok lesznek a konzolboltokba...szerintem a sok kis 10-15 éves verekedni fog hogy lássák

Új hozzászólás Aktív témák
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azért az legendás(igaz csak ps-en volt,de mindig ezek voltak az első gémek megjelenéskor)
) hogy kézi konzol létére iszonyat drága lesz, ennyiből simán asztali konzolt is kapni...