Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ez egy baromi jó cuccnak tűnik.
30 centiről már óriásit vetít, 3D? Na ne már, hogy bárki, aki ócsárolja nem örülne egy ilyennek otthonra..■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
arty
veterán
nem látom ezt ki veszi meg ... (a teljesen laikusok, talán?)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha kicsit jobban megnéznéd a képet, látnád, hogy a vetítő nem egyenesen vetít, hanem átlósan. Azaz leteszed a földre 32cm-re a faltól, és olyan, mintha egy 200centis TV lenne elötted.
Ez pedig azért jó, mert a sima projektornál sokkal nagyobb teret kell szabadon hagyni, hogy semmi se lógjon bele a képbe.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kinder
senior tag
majd veszek pár év mulva valami hasonlót/jobbat negyed áron.
engem nem zavar a 3D látvány, nem leszek rosszul tőle. -
dezz
nagyúr
Nem volt hozzászokva a szemed, túl sok a kapásból 3 óra egyhuzamban! Régebben a shutter-szemüvegekhez adtak egy figyelmeztető szöveget, hogy fontos a fokozatosság, először 5 perc, aztán 10, és így tovább, mindig a duplája. Pár nap után egész nap is teljesen jól bírtam.
(#9) avman: Sztereó audió rendszerrel létre lehet hozni nagyon jó térhatást. Az 5.1 ahhoz kell, hogy ezt olcsón, vacak cuccokkal is el lehessen érni.
(#10) Márton: Hát ja, ez eléggé spéci cucc, és nem a 3D miatt.
-
csimmasz
aktív tag
"a készülék már 2,4 centiméteres vetítési távolságból is képes az éles kép létrehozására, 32 centiről pedig már 80 hüvelykes képátló mellett lehet élvezni a filmeket."
Most vagy el van irva valami,vagy én maradtam le valamiről!
32 centiről hogy a fenébe tud 80 colt?
Nem 2,4 méter és 3,2 méter?Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
Márton
nagyúr
válasz macilaci78 #6 üzenetére
Miért, én mit írtam? Azt, hogy 2500 az elég.
Meg azt is, hogy biztos megcsappan minimum a felére 3D módban.
Olvasni![ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
"Amiről a cikkben szó van az is közel egy "guriga" magyar forintban..."
Ez már az ő bajuk. Acer ki tudta hozni 200e alatt is, szintén 2500 lumennel.
Ami extrát ez tud (pár centiről vetítés, stb), az megér 800ezret?
Ráadásul a cikk cime "otthonra". Ki akar otthon 5 centiről vetíteni?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Ren Hoek
veterán
Már undorodom ettől az egész 3d őrülettől. Így is elég szemrongáló napi 10 órát gép előtt melózni meg netezni, és még utána nyírjam este a szemem 3D projectorral meg 3D-s megjelenítésű játékokkal? :S
Avatár utána alig láttam, és tiszta vörös volt a szemem. Több helyen is olvastam már, hogy a térlátásban zavart okoz, mert a szem folyamatosan korrigálni akar... Utána kell egy kis idő mire visszaáll a normál térérzékelés.
[ Szerkesztve ]
-
KngAlex
tag
"A termék maximum 1366x768 képpont megjelenítésére képes, ami nagy képméret képméret mellett nem teljesen ideális."
Cikkíró figyelmébe.
-
girátor
csendes tag
Az automata trapéztorzító fánksön hogy működik? van benne egy, esetleg kettő vizmérték amiből tudja a saját szögét a vízszinteshez képest? de gondolom csak függőleges vászon esetén tudja a dolgát. esetleg más elv?
-
Sicilian
addikt
Tökre felesleges dolog...
nothing is true everything is permitted..
-
Márton
nagyúr
jöhetne már a fullhd, sokan várunk rá
2500 lumen meg elég, de gondolom 120hz-en ez is megcsappan eléggéEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest