- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
LCD nem olcsóbb kb. egy árban vannak inkább az LCD volt sokkal drágább pár éve.
Sőt mostanában elég sok plazmát akcióznak ( lásd m.m).A plazma képe önmagába szép de kicsit tompa és homályos a mostani LCD -hez képest.Vannak emberek aki megállnak egy dolgon mert megszerették, hozzászoktak, ismerek olyat aki szerint még a képcsöves tv -nek van a legszebb képe, figyelj ha magadnak ezt állítod engem nem zavar, csak velem ne hitesd el volt plazmám most LCD -m van és nem vagyok hülye.
Annyiba egyetértek hogy pár éve az LCD fel sem vette a versenyt a plazmával mert kb. látószög 0 volt és színei mint egy halottnak ez akkor volt azóta változnak a technológiák főleg az LCD, nem véletlen koncentrál ma már a legtöbb gyártó az LCD -re.
Nem láttam Sharp -ot nem tudok mit mondani.
-
Hatvan9
senior tag
Ennyi erővel a mobilod kijelzőjét hasonlítsd a plazmádhoz.
Most Samsung lcd -m van előtte Pana plazma volt tény amikor vettem az lcd látószögei és színei nem az igazi volt a mostani! LCD -k viszont sokkal szebb, élethűbb képet adnak.Meny be egy műszaki üzletbe és nézd meg a különbséget.
A Samsung és az LG is mostanában az LCD -re koncentrál.Plazma szép volt, jó volt, de elmúlt, ma már szinte csak a Pana plazma rajongok vesznek plazmát.mod : ( #192) -re Ment volna.
-
Hatvan9
senior tag
127cm -en a full hd alap követelmény.
Itt csak a méret és a 3D volt a lényeg a többi elhanyagolt.
szvsz nem ér ennyit.(#150) BloodRay:
Igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az ötven hüvelykes Samsung C490 3D plazmatévét.
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest