- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arni90
tag
Elég húzós ára lessz
-
ddekany
veterán
"Soronként váltakozva ellentétes irányú (cirkuláris) polárszűrést alkalmaznak"
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy ugye nem... de ezek szerint igen. És én akkor ezt most nem is értem. Ezt ki és miért nem hányja telibe, mi itt a titok? Ilyen minden-második-sor-fekete trükköt láthattunk eleget a PC-s hőskorszakban (mert egyes cégek úgy gondolták, az elfogadható tömörítési eljárás), és hát igencsak borzalmasan nézett ki. Ez mitől jobb annál? Jobb annál?
-
atti_2010
nagyúr
Na eddig ok! de menyiért lehet majd kapni? mert én még olyat nem láttam hogy nagyon jó új és olcsó, pláne a kijelzők vonalán.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
törölt tag
jah, mint a játékokhoz kitalált mellény és sisak, amiben érzed hogy hol talál el a lövedék?
atti_2010!
hát megvárjuk míg lemegy az ára, nem kell rögtön futni a boltba megvenni a legújabbat[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
válasz Vasinger! #25 üzenetére
Az előző termékek valóban nem vizsgáztak fényesen de ez nem jelenti hogy ez sem jó semmire, parasztvakításnak mondjuk azt nevezném mikor kiadnak egy új videokártyát ami 3-% többet tud és elkérnek érte egy rakat pénzt.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Vasinger!
nagyúr
Az Albatron monitora megfelelt a Windows 7 WHQL követelményeinek is. Ez pontosan mit jelent? Milyen követelmények?
-
félisten
Zalman monitor? Remélem jobb mint a hűtéseik...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
majd ha olyat csinálnak amihez nem kell szemüveg, szóljatok
-
speppi
csendes tag
A crt monitorok meg olcsók és mind 3d-s mert tudják a 120hz-t vagy még többet is.
Egyebként nem tudom mért nem valódi 3d-s monitórról irnak mint pl: az IZ3d amiben két
lcd panel van polárszemüveggel az ára meg 365$. -
dezz
nagyúr
A Zalman monitor nem 120 Hz-es, hanem polarizációs. [link]
-
tsii_H
tag
csunyak :S
-
AXisBOLD
addikt
már évek óta foglalkoznak 3D monitorokkal.(ZM-M220W; ZM-M190)
Aurea mediocritas
-
Thomas1
addikt
Hát a Zalman-t én sem pont a kijelzőiről ismertem, de tetszik, csak a méret és a felbontás valahogy nem passzol, még a win7 bazi nagy ikonjaival sem. Olvasásra szinte teljesen alkalmatlan egy ekkora monitor ilyen felbontással.
Jah: ha Zalman, akkor vajon extra hűtőborda is dukál a monitorhoz és a szemüveghez is a fejedre köthető heatpipe?
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Sicilian
addikt
Zalman monitor ez nekem új, de nagyon jól néz ki
nothing is true everything is permitted..
-
Enton
addikt
A kettőnek együtt örültem volna a RUSE mellé.
De így?
A zalman elmegy kategória, habár nem szivesen lesnék fullHD-t ilyen kis méreten.
Az albatronokat meg a kreszvizsgáztatóhelyekben(aközlekedésügyifelügyeletnél) biztos szívesn látják majd."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Dell P2412Hb FullHD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest