Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
powergoku
tag
Igen az árához képest nem rossz.
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
arty
veterán
ez aztán a mindenhova jó, de igzából sehova se venném kategória...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
hallari
tag
Legalább az ára elfogadható...
-
törölt tag
1:sajnos tudom, nagyon nem örülök neki egyébként, nekem összeáll rendesen a 3d de nem igazán érszem szükségét, filmekkel hagyjanak békén 3d-ben max moziban nézek néha néha, játékok meg... számomra érdektelen...
2: oszt akkor svájcibicska meg pohártartó ménincs rajta? de még lehetne pár jól csengő, de alapjában használhatatlan dolgot mondani ami még beleférhetne
-
ArchElf
addikt
Milyen 3D-t tud ez, zöld-pirosat?
Mert ha igen, akkor azt bármelyik videokártyával megcsinálja megfelelő codec/szűrő párossal...
Legalább megnéztem a Specs-t:
3D Compatibility
PC: 120Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to WXGA
PC: 60Hz Top-bottom 3D for resolutions up to SXGA+
Video: 60Hz Frame Sequential 3D for resolutions up to 480iAE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Márton
nagyúr
1. hamarosan nem lesz más..
2. ez vmi irodai, prezentációs proji, ami mellesleg tud 3d-t isSztem sem kéne már fullhd alatt kiadni otthonra ilyet.
A 720p-s Acerem olcsób...Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
XtremLor
őstag
Ha 3D akkor legyen Full SBS (3840x1080) annak jobban örülnék, megfizetni nem tudnám, de látnám értelmét
"Legen...Wait for it...Dary"
-
törölt tag
1: a tv piacon bukni látszik a 3D, gyak akkor fog tömegesen terjedni ha nem lesz más alternatíva, nem tudunk majd venni olyat ami nem tudja...
2: ilyen felbontásra minek 3D? értem én hogy trendi, de ha már 3d akkor legyen már fullhd...
3: zongoralakk fényezés... tényleg? egyszer letörlöd róla a port és atom karc az egész, hozzáérsz és vége van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest