Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Szép helyeken voltatok. Ausztria nagyon szép hely. A vasúton azért én is néztem egy picit amikor kint voltunk németben huzamosabb ideig. Az a baj, hogy mi ezeken a dolgokon csodálkozunk, pedig semmi extra, csak működnek a dolgok, úgy, ahogy kitalálták őket.
Elég visszafogottak, nem nagyon látni olyan igazán fényűző luxus dolgokat, csak baromi nagy rend és tisztaság van, nem amortizálnak le semmit, felújítják a dolgokat, vigyáznak rá, pedig gazdaságilag állnak olyan szinten, hogy kidobálhatnának mindent, mégsem teszik.
Ott egy 15 éves busz különbül néz ki, mint pesten egy új volvo... Apró dolgok ezek, de hihetetlen hatása van az ember közérzetére és komfortjára.
Ha egyszer lesz kedvem megírom én is, kép is akad bővenAddig meg marad magyarország, mert akármennyire is koszos, meg stb, a természeti értékeink páratlanok és ezt ki kell használni. Szóval remélem sikerül nyárra pár túrát összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest