Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccer
tag
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Nah jah,
Bár, szerintem nem szép, viszont van benne valami visszataszító!
Bár a zárt házamban ez lenne a kisebb akadály. Aztán..., ott van a "felesleg"... ahogy írták már, van kisebb is hasonló órajeleken. (Oké, ez most aztán giga, mert 3226az oc, köszönjük! Viszont presztízsterméknek, pillanatnyi rekordnak szuper.
)Mennyivel költenénk többet egy ilyenért? Oszt aztán kérem szépen, mennyivel hamarabb töltődik be a Minecraft ezért a felárért? Vagy 0,2 tizeddel gyorsabban csomagol a cipp?
A hűtést már régen is láthattuk, ha jól emlékszem hozott némi pluszt a sima, vagy bordás társaihoz képest, de tényleg, rekord döntésen kívül milyen helyzetben lehet ennek desktop területen értelme (esetleg felárral?)?
Narasim: Ne gondolkozz ilyeneken, a tudatos vásárlás úgyis másfelé kényszerít!

-
válasz
Teréz Atya
üzenetére
pont ezen gondolkoztam
megkaptam a választ 
nem mintha vennék ilyen ramot, még ha találnám az árát, akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a zárt házamban ez lenne a kisebb akadály. Aztán..., ott van a "felesleg"... ahogy írták már, van kisebb is hasonló órajeleken. (Oké, ez most aztán giga, mert 3226az oc, köszönjük! Viszont presztízsterméknek, pillanatnyi rekordnak szuper.
)
megkaptam a választ