- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós kamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Lehet tudni, hogy mikor jönnek ezek a monitorok?
-
t72killer
titán
Árulja/garizza ezt valaki Európában Nem mellesleg a vision támogatás se megy - nekem ezért kell a 120Hz. Illetve ha már drága monitor, legyen benne g-sync is.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Leafnshit
tag
válasz t72killer #22 üzenetére
Engem teljesen hidegen hagy a 3D vision pl Kalibrált Benq BL2410PT-en tökéletesen lehet pl gamelni, gyakorlatilag nem létező input laggal és abszolút észrevehetetlen trailinggel még szimulátorok esetén is. Mondjuk nem tartozom már a 14 éves CoD huszár véristván gamer kategóriába, akik minden lowon játszanak, hogy ne legyen kirajzolva a bokrok és ne legyen a mapon fedezék + fusson 700 fps-el. Éppen ezért voltam kíváncsi, a QHD esetében miért nem tudnak 1 framenél kisebb input lagot összehazoni, nyilván van vmi oka
[ Szerkesztve ]
HTC One M7
-
Pipó
őstag
Óh, Uram! Készíttess már valamelyik gyártóval egy 28" 2560*1600 felbontású monitort is, lehetőleg PVA vagy IPS panellal! Köszönöm!
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
bteebi
veterán
Na végre! Éppen ideje volt már. 5,2"-ra is tudnak már WQHD-t, 5"-on a FHD már tök kommersz, de a 27" alatti monitoroknál (eddig) megállt az élet a Full HD-nál. Több, mint vicces...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
t72killer
titán
válasz Leafnshit #16 üzenetére
Lag: Jó szereplőt kell levadászni
#17: BF4-hez QHD/ultrán 290/780/970 a minimum.
-
Leafnshit
tag
Attol fugg mihez, de inkabb azt mondanam hogy nem.
szerk: hat meg kell nezni a teszteket, de valoszinusitem hogy inkabb kellene legalabb egy 290.Arrol tud esetleg valaki bovebben, hogy ilyen felbontason miert annyival nagyobb az input lag? Kb minden monitor amit neztem 1 frame feletti volt..
[ Szerkesztve ]
HTC One M7
-
dgabor80
tag
Nem tudom ki milyen VGA-val próbálkozik majd...nálam a R9 270X TOP éppenhogy bírja 1900x1200-at...
Erre a nagy felbontásra 280 X elég lehet?„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
t72killer
titán
Mondjuk amit én játszok (Blizzard cuccok 90%-ban) elmennének akár 4k3D-ben DSR-rel is egy db gtx 970-en Talán a Beyond Earth megfogná...
-
flexxx2
őstag
Majd ha a textúrák felbontása utánamegy a nagyobb fizikai felbontásnak akkor én is veszek egyet.
Amúgy engem se zavar a fullhd 27"on, de lehet mellé tennék egy wqhd-t már zavarna. -
t72killer
titán
Úgy néz ki, kell egy új monitor, valszeg QHD-re fogok benevezni, de inkább 27"-osra. fHD-ben nem voltak túl zavarók a pixelek, úgyhogy el fogok vele boldogulni. Persze a király egy 32"-os 4k szépség lenne, de a 4k körül még sokminden nincs letisztázva (QHD-ből kaphat az ember 3D vision kompatibiliset is, ami nem jön rosszul játékoknál + van megfizethető vas is, ami elviszi rendesen)
-
Leafnshit
tag
Lehet esetleg tudni, hogy a Dell pwm mentes lesz e? Ha igen akkor kezdhetek gyujteni
HTC One M7
-
KAMELOT
titán
Áruk mennyi?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
addikt
Ilyen monitort akartam venni fél éve, de akkor még csak 27"-on volt WQHD. Siethettek volna jobban is...
-
Dexar007
veterán
24"-os full hd oled monitort a nepnek!
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
beef
őstag
Mi van már a freesync-kel? Monitorom már nagyon döglődik.
Szerk: na úgy látom nem vagyok egyedül, aki várja
[ Szerkesztve ]
-
Valdez
őstag
Szép az az Acer Bár nem vennék Acert...
Várok már valami freesynces cuccost is mostmár
-
ROBOTER
addikt
válasz BigBlackDog #1 üzenetére
Forgatómotoros, most mobilban is ez a divat.
-
churchill0
csendes tag
Végre ezekre érdemes váltani fullhd után.
A géped olyan gyors amilyen gyors a leglasabb alkatrész.
-
BigBlackDog
veterán
Durva lehet az a Dell U2515H, az a 1780/178 fokos betekintési szög nem semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest