- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Androidos tablet topic
- LG LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTompi
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #48 üzenetére
Ezt egy kicsit erősnek tartom... ugyanis símán játszok az Eizo S1931-el, ami még a 970P-re épül, és soha, egyetlen játéknál sem zavart, hogy 8ms-es g2g lenne...
(sőt, a 970P-n az overshoot miatt elég durván látszódtak dolgok, amik az Eizo-n nem. Ugyanez a helyzet a 971P - Eizo S1961 közt...). A Samsung színei - bár a panel azonos - köszönőviszonyban sem voltak az Eizoéval, amikor váltottam (hiába, ditherelés Samu 970P átok, 971-ben végre ezt javították, de mégis az Eizonak szebbek a színei, nem véletlen az a 12 bites LUT és 10 bites Gamma számítás).Mindenesetre ezt a monitort tényleg nem játékbuziknak találták ki, hanem pl. nekem, ahol fontos a fényképek normális megjelenítése (nekem nem mindegy, mit hívatok elő egy esküvő után, természetesen van saját hardveres kalibrálóm is - ami itt a PH-n szerintem nem sok emberkének akad), és videónézés, néha játék, főleg FPS (a konfigomból látszik, hogy nem a leggyengébb erre a célra sem).
Ennyi pénzért ez a monitor ajándék (legalábbis akiknek fontos a képminőség), ez lesz a következő az S1931-em után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- Magisk
- PlayStation 5
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- FÓLIÁS! LG UltraGear 32GS95UE-B OLED GAMING Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0,03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung 27" 4K UHD IPS HDR10 - LS27A700NWUXEN
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest