Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem tudom ez mennyiért lesz elérhető, de nem kizárt hogy a halk nyomógombos változata cserélni fogja a régi jó 200K-mat.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
siposz
aktív tag
Tetszik. A cherry stream után nem tudnék átszökni valami magasra, ez még pont elviselhetőnek tűnik.
-
nyunyu
félisten
Hmm, már a Kailh Chocot * is hamisítják?
* Ami egy tuningolt Cherry ML klón.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
senior tag
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Azt a 200K-t tartsd meg amíg szét nem esik darabjaira.
Nagyon sajnálom, hogy már nem gyártják, pedig vettem volna még kettőt tartalékba.Én 2 éve a vezetékmentesség igénye miatt váltottam egy Logitech G915-re, ami érzésre alig jobb nála, de az ára a sokszorosa volt.
Switch: a piros nekem túl "tökig kell nyomni" érzésű, a kéket imádom, viszont túl hangos. A barna lenne az arany középút, ha lenne...
-
fatpingvin
addikt
fórumtárstól kértem is csere gombokat... ha tudom hogy leállnak a gyártásával illetve hogy egyes gombok viszonylag hamar feladják, én is felhalmozok belőle egy kisebb raktárkészletet.
nekem a vezeték megléte alapkövetelmény, egyetlen bajom vele hogy nem tud PS/2 módot.
ami a switchet illeti: egyetlenegy elvárásom van, az pedig hogy minél halkabb legyen és ne kelljen felsőtestből nyomni hogy érzékelne, ezen túlmutatóan szó szerint tökmindegy. mondjuk ha ez a mostani egyszer feladja (ne tegye) akkor lehet hogy visszaváltok a régi bézs színű membrános AT billencsemre, beleépítek egy ThinkLight szerű kis billentyűzetmegvilágítást és mehet a mókaA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
vaakuum
addikt
válasz fatpingvin #5 üzenetére
"illetve hogy egyes gombok viszonylag hamar feladják, "
A valamikor 1997 környékén vásárolt, már akkor is noname Labtec billentyűzetemet használva (ami kapja az ívet az első pillanattól), mindig elcsodálkozok, hogy márkás termékek milyen gyorsan tudnak elromlani. Akartam már cserélni párszor, de ezek után azt hiszem még jobban meg kell becsülnöm."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Barna kapcsolokkal erdekelne, a pirosnak nem szeretem az "erzetet", szamomra teljesen hatarozatlan a nyomaspontja, a keknek pedig nem szeretem a hangjat. Nemhogy En, de kb a harmadik szomszed se. Szoval, arany kozeput, barna, az a nekem valo. Mostani Cherry mx board 3.0 mar oregedik, szoval elobb-utobb cserelni kene, de nagyon nehez neki utodot talalni, plane ha hangeroben, magassagban es kapcsoloban is hasonlot szeretnek.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
dqdb
nagyúr
-
Haaaat, a hatalmas igazsag az, hogy kb egy eve az tortent, hogy megsajnalta az univerzum, hogy csak nezi, ahogy iszom a kolat, ugyhogy kapott maganak par decit szegeny... Nyilvan azonnal szetkaptam meg kitisztitottam, de valahogy azota sose volt az igazi szegeny.
Tokeletesen mukodik, csak neha egy-egy billentyut nem vesz be, aztan utana meg megis, es utana megint teljesen jol mukodik hetekig-honapokig, szoval inkabb keszulok ra, hogy elobb-utobb megadja magat, es keresem az utodot.
Amugy nagyon sajnalnam, mert nagyon szeretem, 4 eve birja a programozo jellegu hasznalatot panasz nelkul, szerintem ha nem itatom meg kolaval, lenne benne meg ugyanennyi."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
nyunyu
félisten
Mivel gumidóm, hiába volt benne anyag...
Pár éve próbáltam egy ~20 éves new old stock Compaq billzetet, kb. annyira használható, mint egy fél éves mínusztech K120.
Egy hét után feladtam, aztán tettem vissza a mechámat.Bezzeg a piacon vett 25 éves Cherry MX 1000-emet elég volt kitakarítani, aztán vígan lehetett megfelelő adapterrel használni.
Persze mechából sem mindegy milyen, ilyen idős nem Cherry kapcsolósakat jó eséllyel restaurálni kell használat előtt.
Alps kapcsolók nagyon érzékenyek voltak a porra, IBM Model M műanyag patentjai is szétesnek maguktól.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vaakuum
addikt
Hibátlanul működik, úgyhogy minden gépelős, netezős feladatra az van, igen Néha leszedem a kupakokat, lemosom, az alapot kiporszívózom meg benzines vattával kitörölgetem, és elvan, mint befőtt. Megszoktam rajta az extra gombokat is.
Persze játékra 2 éve már van mellé egy Tartarus v2 , de néha egyébként még úgy sem sikerül mindent bebindelni külön gombokra, hogy g600 van mellette. A kombókat nem szeretem használni. Kár, hogy az ergonómiát azóta sem igen helyezik előtérbe az általános billentyűzeteknél, és a billkiosztás/elhelyezés a mai napig a női kézre van optimalizálva még mindig.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Meridian
senior tag
Ilyesmihez nem lehet külön kupakokat rendelni? Magyar layouthoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest