Hirdetés

20 milliméterbe sűrítette bele a Cougar legújabb billentyűzetének komponenseit

A nem túl magas Luxlim kompaktságát alacsony profilú mechanikus kapcsolók alkalmazásával sikerült elérni.

Annak ellenére is kompaktnak tekinthető a Cougar új billentyűzete, a Luxlim, hogy numerikus paddal is rendelkezik. A 432 x 125 milliméteres alapterület átlagosnak tekinthető, a 20 milliméteres magasság viszont már nem hétköznapi érték, tekintve, hogy mechanikus megoldásról van szó.


[+]

Az alumínium fedlap alá a gyártó alacsony profilú, optikai kapcsolásérzékelésen alapuló, olló mechanikás kapcsolókat pakolt, melyek lineáris, piros színű, illetve klikkelős, kék színű változatban is választhatóak. A kétféle switchben közös, hogy 3 milliméteres teljes úttal rendelkeznek, míg kapcsolási pontjuk 1,7 mm mélyen található.


[+]

A billentyűzet lecsatlakoztatható, 1,6 m hosszú USB Type-A – Type-C kábelen keresztül köthető össze számítógépünkkel, szoftver viszont ne is keressünk hozzá, ugyanis a mérnökök inkább az on-the-fly módon rögzíthető makrók és a billentyűzetről vezérelhető, 14 effekttel működő RGB háttérvilágítás mellett tették le a voksukat. Aki kevésnek találná a periféria alapértelmezett magasságát, az használhatja a mellékelt, mágnesesen rögzíthető kiegészítő talpakat is.


[+]

Bár a termékoldal már elérhető, a piacra kerüléssel kapcsolatos információkat mégsem osztotta meg velünk a gyártó, így nem csak a megjelenés dátuma, de a várható árazás sem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés