Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
2013-ban játszottam utoljára Cod-al, akkor is ugye az MW3 volt, számomra már az egy rakás hulladék volt.
Erre elég volt ránéznem, haveromnál, persze mondogatta vegyem már meg..
Sokan állítják már, nem csak én, a mennyiség a lényeg, nem a minőség, persze ez mindenre igaz.
A Call Of Duty az IW-vel kezdődött, sajnos már ők se a régiek, de a másik két nem is nevezem meg cég azok, nem is tudom, egyszerűen 0..
#5oriic: A skinek az MW-be is benne vannak
AZ ugrabugra meg jó volt a Quake/ UT-ben, jó hogy nem a rocket jumpot hozzák már vissza, ide is..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest