Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashitaka
tag
Köszi a cikket és a benne levő sok jó infót+a videókat is.
Izgalmasnak ígérkezik az idei év.
Nem vagyok egy nagy játékos,de ezen újdonságok láttán
újra kedvet kaptam vagy 4-5 játékot előbb-utóbb biztos kipróbálok. -
SunMount3r
nagyúr
A Resetről eddig max csak annyit lehet mondani, hogy hangulatos, ami nagyon alap Puzzle van a videóban, azzal még nem győzött meg. De esetleg egy eredeti és sejtelmes story line-al még össze is jöhet.
A Glitchspace trailer-e meg egyből az önhype-al kezdi, ami szép is lenne (hogy Portal hasonlóság, meg stb...), de a grafikája alapján nekem túl minimalistának tűnik. Ami szép és jó kb. 3-4 pályáig, utána azért én pl. már hiányolok valami érdemi visual-t... (Így jártam pl. az Antichamber-el is legutóbb...)
(Most meg a Portal 2 Mel Stories-t tolom, ami meg pont a platform elemek miatt nem tetszik annyira, mint az alap játék, pedig amúgy a Puzzle része rendben van. Már az Ori kapcsán is írtam valahol, hogy nekem ezek a centizgetős, meg ultra reflex, 10-edjére sikerül, skill-ezős "ügyességi" részek haza tudják vágni ám a játékélményt...
) -
ayo
veterán
Yooka-Laylee-t KS megvettem, mert Banjót bírtam (én azért a cikkben kiemeltem volna, mert nem biztos hogy tudják) és gondoltam támogatom őket, viszont a videókból nagyon azt érzem, hogy 98 óta nem nagyon foglalkoztak ezek játékokkal úgy igazán, persze ki tudja mi lesz a vége: grafika és játékmenet egyelőre gyenge.
Armikrog volt az utolsó olyan csalódásom, hogy megfogadtam, hogy soha többet nem fizetek be ilyenekre, na remélem annál azért jobb lesz...
-
tailor74
addikt
Én csak egy új crash bandicoot bejelentést hiányolok, amúgy elég komoly a felhozatal.
-
sagem
addikt
Nálam még a gyöngyszemek között ott van a Cuphead is..a zseniális vizualitása engem kilóra megvett

Elvileg idén landol Xdobozon és PC-n
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Terrariáról még hány lóbőrt akarnak lehúzni?
-
atike
nagyúr
Komoly mennyiség. És szerencsére minőség is van.

-
A Hat in Time és Yooka-Laylee mindenképp a megfigyelt listán van, kíváncsi vagyok ez a gyűjtögetős játékmenet mennyire állja meg a helyét 2016-ban.
-
Xarina
aktív tag
Nem semmi kínálat , lesz miből válogatni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)