- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Majd a monitorgyártóknak is eszébe jut nemsokára azt csinálni, mint amit a tetves eppöl kitalált pár éve: nem adnak semmilyen tartozékot a cucchoz, de legalább drágábban is adják a szarjukat. Monitornál pl. minek a talp, minek a tápkábel, minek a használati/kézikönyv, minek a csomagolóanyag. Végül marad 1 csupasz panel ugyanolyan áron mint amilyenen régebben árulták a komplett eszközt, aztán úgy kell majd összelegózni műanyag darabokból a teljes monitort.
-
-
waterman_
aktív tag
Ez csak személyes vélemény, de én örülnék, ha a gyártók a monitort és a lábaikat elkezdenék külön árulni, mert egyetlen monitort sem tudok olyan magasra állítani, ami nekem kényelmes lenne. (mivel magasra nőttem) Vettem egy Ergotron kart, és így nem púposodok meg a lefele nézésben.
[ Szerkesztve ]
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
kvarc
tag
válasz antikomcsi #2 üzenetére
Amikor vettem a samsung 27" G7 60-240Hz volt megadva és nem találtam választ mi van 60Hz alatt. A G7 olyankor a felszorozza a képfrissítést. pl 45FPS elestén 135Hz álltja magát.
Az LG 27UK850 monitor extended 40-60Hz támogatja a freesync-t de 38fps-nél már nem működik, törik a kép. Doksiba egyik monitorba se találtam ezt a viselkedést csak hogy x-y-ig müködik -
antikomcsi
veterán
Jó lenne, ha az ilyen hírekbe beleírnátok, hogy milyen tartományban működik a FreeSync.
Ha jól látom ebben 48-144Hz között.
És akkor mi történik, amikor leesik a sebességünk 40-45 fps-re?Én konkrétan ebben a tartományban tudom játszani a cyberpunkt, mi lenne különbség, egy fixen 144Hz-es monitorhoz képest?
-
ricsip
addikt
Ezért a qrva csirkelábért a kitalálóját Hágában állítanám bíróság elé. Aztán meg fal elé.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ - Ultrawide 3440x1440, 144hz Gaming monitor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest