- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- HAF 912 Plus - a legkisebb nagyfiú
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
HS 18301
Megjött! Egész gyorsan, kicsit kevesebb, mint 3 hét alatt Aliról (37$-ért csíptem meg egyet). Este kipróbáltam, igaz, szobában. Brutál gép! Mondom ezt úgy, hogy sose volt a kezemben még hasonló, szóval első ránézésre számomra tökéletes kezdőszett
A kasztni rész anyagát furcsállom kicsit, a tejfölös doboz masszívabb, merevebb. Sz@rrá tört dobozban érkezett, nem számítottam rá, hogy egyben veszem ki, de csodák csodája, semmi baja.
Kicsit "félek", hogy ez lesz az új hobbim
Köszi a tippet @DJGABI -
st6969
őstag
Sziasztok,
Ha más akksi téma: ilyen HS 18301-be keresnék pótakkut. Úgy látom, hogy 2db 18650 megy bele, de valahogy egybe vannak kötve. Vajon tudok valahogy barkácsolni magamnak ilyet 2db 18650-ből? Mert az van itthon, meg jófajta Liitokala Li 500 töltőm is van hozzá. Létezik valami "kit" (érintkezők, csatlakozók) a neten, amivel ez tössze tudom hozni, vagy inkább valami gyári megoldás kell? Ha ez utóbbi, tudnátok linkelni bele való akksit?
-
st6969
őstag
"HS 18301 42$ ez már egy komolyabb gép, proporciós irányítású, litiumos, bg-n is van rengeteg alkatrész hozzá"
Szuper, köszi, régóta keresek olyat, amiben Li akksi van. Semmi komolyabb igényem nincs igazán (tartósság, alkatrészellátás, stb...nem tekintem hobbimnak ...még), csak annyi, hogy Li akksis legyen, mert unom veszegetni a ceruzaelemeket, a NiCd meg az NiMh akksi hamar megpusztul, elgyengül.
Ezen kívül más típus esetleg? Lehet valahol keresni olyan szűrővel, hogy Li akksis? Leginkább beltérre kellene gyerekkel játszani, tehát az inkább előny, ha nem túl gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest