Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
kiskakas
üzenetére
Nem tudom mit jelent a "szabványos" aksi...
Ebben 2db 18650-es "elemekből " összerakott aksi van...
Mindent kapni az autóhoz, banggoodon kivéve valóban a gyári aksit....de azt még találtam múltkor e-bay-en....
Szóval az is van... ráadásul én itt informalodtam ,és hát elvileg hasonló méretben gyakorlatilag "bármit" raakasszthatsz....T-plug a gyári csati,de az semmit nem jelent!vehetsz hozzá T-plug/xt60 fordítót,vagy forrasztasz rá xt60-at,és jöhet "barmilyen" aksi....Nem akarlak én sem rá,sem lebeszélni róla...
Párszor már lefutottam itt ezt a kört gyermekes apukaként...
Ha rászűrsz a nevemre itt a topicban, megtalálod a videóimat az autóról gyerekről, és hogy mit írtam róla...
Én nem vagyok itt hozzáértő...
Ráadásul a sz@rt és a felesleges penzkidobast én sem szeretem...
Ebben a kategóriában ez a remo nem az
Fontos!!!hogy én a 10-30rugos játék kategóriaba dobtam be EZT a REMo-t! Ha van jobb és "markasabb" ebben a kategóriában..nyilván azt kell választani
én azért írtam erről mert csak ezzel van tapasztalatom...és nem 46.000.- hanem 20....
Ne vegye ezt senki tamadasnak!
Necronak sem azért írtam mert jobban ertenék hozzá....csak apukaként megint jött akartam,amikor megláttam, hogy 10-30 között keresve közel 50-ert ajánlanak gépet, mert az 1:16 "kicsi" (nekik
) 
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)