Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
RCPortal
üzenetére
Igen, egyszer tervezem majd elmenni egy ilyen versenyre, de még nem jött össze sosem sajnos. Egyik fő ok, hogy sosem tudom előre hol lesznek. Van erre valami weboldal ahol ezeket számon tartják?
A Ti weboldalotokon fent lesz a videó róla ha jól sejtem?
Székesfehérváron lakom egyébként. Repülősökkel tele van a város, autóst csak néhányat láttam őket is futólag csak. Egyébként tervezem nyárra építeni egy repülőt depronutánzatból, mindig is vonzott, most végre van időm és lehetőségem rá, hogy legyen egy saját!
Azt a közdarabot nagyon szépen köszönöm, de szerintem nem lesz rá szkségem, imádom hogy ilyen kis mini az autóm és mégis megy mint a golyó. Ezen csakis Mini kasztni lesz az biztos
szerk: Neked eyébként milyen modelle(i)d van(nak)?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest