Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Nekem a harmadik linken lévő van csak reely néven (rocker). Elég komoly kis cucc, rosszabbra számítottam.
Másik kettő a kerekük miatt lehet érdekes, ennek nagyon széles, mászáshoz az nem előnyös. Csak nemtom azok valódi beadlockosak-e..na mert ennek az....ezen is kivoltam

Ami nem szimpi az a siklócsapágyas egybe "difi", előző verziójának (redcat sumo, reely rock crawler) 3 részes volt és azt szépen be lehetett csapágyazni...ez is megoldható csak macerásabb...Enyémben már nem gyári vevő egység van (előző széria távja van hozzá, ami mindegy is, mert 4ws t tudja mindkettő), amire sima standard 3 kábeles szervó megy...abból is erőseb van benne. Szóval enyémen tuning már kevesebb kell.
Az autón sok állítási lehetőség van ami ha komolyabban gondoljuk fontos, motor erős (gyári szervó nemtom milyen volt), 4ws (4 kerék kormányzás) bazi nagy előny. Gumi jó puha, tapad rendesen, beadlock nagyon jó, mert súlyozható könnyen a kerék, összekötők elég pontosak....elég minőségi a gép, sokkal gagyibbat vártam.
Az első két linken lévő lehet tök ugyan az más bódéval, utána kell olvasni, de már ránézésre lejön hogy alacsonyabb minőségűek.
most megint megláttam kis HBX et ami nekem is van és újra beleszerettem
...iszonyat jó kis gép és amúgy tényleg vannak benne lehetőségek, de ha gyári szervó nem fika out of box is igen jó mókaistenem...felmentem most driveba...hogy mennyi szarom volt már

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...iszonyat jó kis gép és amúgy tényleg vannak benne lehetőségek, de ha gyári szervó nem fika out of box is igen jó móka