Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Addig oké, hogy mind a 4 hajtás cvd, de dupla csuklósak?
(#2232) szacsee
Zippy ált be nekem, sokkal többet bírnak mint runigyk általában...persze széria függő is.
5000mah akku van nekem eladó, ha érdekel írj
TT01 szerintem sehova sem alkalmas, túl ridegek az anyagok, könnyen törik, mondjuk parkolóba talán az mindegy hogy lóg össze vissza az egész....akkor már inkább vennék egy hpi sprintet de annél nem sokkal drágább egy sakura roller ami meg aztán sokkal jobb mindkettőnél.
Szíjas meglepően jól bírja, néha difit külső fogait ki kell ganézni, ennyi. Én kültéri pályán megyek szíjas géppel, semmi baja.Ten scte bitang jó, egy tank...nekem volt (olyan is
)(#2234) Balázs1621
Tuti kapni eu ban, angol shopban asszem. Ebayen nézted? Nagy boltok ott is fent vannak. Itthon most elég sok losi volt eladó, facebookon van 4 nagyobb adok veszek csoport (ha kell dobok linket), érdemes körbenézni.
Most volt inkább buggyk vannak fent, de nemrég volt egy durango igen szép állapotban 40be.(#2236) szacsee
Azért írják mert sosem volt nekik és "okosok"....
Kardánosban meg kopik a kardán pin és difi behajtás, szal ha kiganézod a szíjast amikor kell sztem az még tovább is bírja...is hangjuk is szebb nem csörög, hanem visít
(#2237) tvamos
tc6 nál persze hogy gagyibb, tt01 alja gép, tc6 meg top... suzuki (nem azért, volt nekem is, szerettem
vs bármi ami nagyon drága 
...csak hát tt01 mindennél gagyibb ez sajna tény, ahhoz képest annyira nem olcsó...el kell felejteni, eljárt felette az idő...sok idő

(#2238) szacsee
Fentebb leírtam mindent
Annyi van szíjassal, hogy difi fogaiba belegyűjti a retket, azt néha (nem is sűrűn) ki kell takarítani...el nem hiszed, difi ház előbb kopik el mint a szíj 
Nekem serpent s411 van, kültéri pályán hajtom, pálya televan gumi/darabokkal is és szedi fel rendesen, mégsem kell túl sűrűn retkelni.
Vegyél szíjast

Ha belefér vmi használt top gépet vennék (xray, serpent, asso...), mert nagyon bírják, hamar olcsóbb lesz, mert sokat nem kell költeni rájuk. Én is vettem egy pót rollert is...csak nemtom minek, mert nem kellett eddig belőle semmi szal így két autóm van

Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
vs bármi ami nagyon drága