Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mojito
csendes tag
Az jó lenne ha elküldenéd, mert én gúgliba próbáltam rákeresni a nevére (directx...) de nem dobott ki találatot.

Nem tom mit tegyek ezzel a DA-val, teljesen ki vagyok készülve!
Már úgy beújjítanám, de mégiscsak 16 ropi (ha nem válna be), ahhoz azért elég sok, hogy próbaképpen megvegyem. Így is évente veszek újat, amitól a barátnőm már kész van teljesen!
Tegnap mondtam neki ezt a DA-vásárlást, egyből azzal oltott le, hogy akkkor ehhez billentyűzetemet is ki kell cserélni (G15 van), meg az egérpadot is...
Nem baj, majd ha befejezi a csizmavásárlást (idén már +2 a gyűjteménybe), akkor én se veszek új egeret!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap mondtam neki ezt a DA-vásárlást, egyből azzal oltott le, hogy akkkor ehhez billentyűzetemet is ki kell cserélni (G15 van), meg az egérpadot is...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)