Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forraszto
tag
Köszi a választ. A vinyó 5400-es, eddig nem vettem észre hogy melegedne csak ha intenzíven van használva, pl. mikor 600Gb filmet mozgattam rajta, az volt vagy 3 óra, mire végzett, ott kicsit langyos volt. De torrentnél csak csordogál az adat, ott nemigen fog felforrósodni. A másodiknak linkelt dokkoló akkor lehet jobb lenne, abban nincs "beburkolva", legalábbis a felső fele. Rákérdezek ott, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Forraszto
tag
válasz Forraszto #2779 üzenetére
Esetleg egy ilyen dokkoló jobb választás? Végül is nem lenne mozgatva, nem túl "indokolt" a rack.
-
Forraszto
tag
Üdvözlet, málnások
Megtetszett ez a kütyü, lehet beszereznék én is egyet, de lene pár dolog, amire sehogy nem találok választ. Próbáltam itt is keresni, de nem találtam rá konkrét választ. Arról lenne szó hogy:
Torrent kliensnek lenne használva, Arch linux, ssh-n, ez eddig rendben. Viszont a tárolás...Van mondjuk egy samsung 2TB-s SATA vinyó, az működhet-e ha mondjuk egy ilyen dokkolóba beleteszem, ezt rá az egyik usb-re, és kalap? Ha nem, miért, és mit lehet csinálni? Illetve, ha mégis, mehetnek ezek a dokkolók 24/7-be? Külső tápja van, elvileg nem a pi 100mA-ével kell birkozzon. Valakinek tapasztalat? Illetve használja valaki ilyesmire, és hogy oldja meg a tásolást? Tudom, NFS-en NAS-ról, de tételezzük fel hogy nincs ilyenem, és nem is akarok, erre a bigyóra szeretném az egészet rábízni.
Illetve hány torrentet szokott elbírni, 8-10 mehet még, vagy 3-4 a max egyszerre?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) + Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- HP Elitedesk 800 G2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest