- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
hosszas várakozás után végre megjött a raspberry-m!
Pár kérdés (bár lehet hogy volt már róla itt korábban szó):
a tv-re rca-n keresztül kötöm de a képet szétnyújtja és a színek se annyira jók! config.txt -m nincswhezzy rendszer!
Duál boot van még openelecem aminek a menüjébe betudtam állítgatni a képet!
milyen alkalmazás segítségével tudom irányítani androidos telefon segítségével? esetleg laptopról irányítani valamivel?
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitogep_laptop_tablet_kellek/kabel_csatlakozo_adapter/adapter/mini_usb_wifi_150mbps_wireless_halozati_adapter_14_1631892989.html
http://szamitastechnika.vatera.hu/halozati_eszkoz/switch_hub/7_portos_aktiv_2_0_usb_hub_halozati_adapterrel_1633317941.html
ezt a két eszközt gondoltam megvenni hozzá, bár nem tudom hogy működni fog-e vele! Az elinux.org-on a támogatott eszközök listájában ugyan nem találtam meg, de hátha valaki ilyet vett hozzá, vagy esetleg tud valami infoval szolgálni! vagy ebay-es elfogadható áron melyik hubot és wifi adaptert érdemes megvenni hozzá?
mindegyik usb hubnál megkell csinálni hogy ne tápláljon vissza raspberrynek áramot?
-
scofield657
csendes tag
nem járható út úgy nézem az a kiegészítő! és esetleg valami jó leírás arra hogy egy olyan panelt hogy lehetne építeni ami usb-s és egy vagy két motort tud vezérelni! Azt akarom megcsinálni hogy veszek egy webkamerát hozzá és kicsit mozgatni valami villanymotorral! nem körbeforgatni
csak amennyit a kábel enged! programozás része menne, de semmi ötletem nincs hogy lehet usb-n utasítást adni egy motornak pl
-
scofield657
csendes tag
ez a gertboard az amit én keresek! Lehet ilyet rendelni?
-
scofield657
csendes tag
Sziasztok!
Nemsokára (kb 9 hét
) lesz nekem is ilyen raspim! Valahol láttam hozzá egy szerkezetet amire valami villanymotort lehetett kötni és raspivel irányítani! Hol lehet olyat rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen videókártyát?
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest