Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alyens
aktív tag
válasz
vargalex #30222 üzenetére
Köszönöm, a tippet, ez vezetett el a megoldáshoz. Leírom hátha más is találkozik a problémával;
A kiválasztott aktív HDMI inputon a TV beállításaiban a kép beállítások között átváltottam "TV"-ről "Számítógép"-re és megszűnt a szemcsés zajos kép. Egy Philips TV-ről van szó. -
Alyens
aktív tag
-
-
Alyens
aktív tag
Sziasztok!
Néhány hete kísérletezgetek Rasberry Pi 3+ HTPC-ként történő használatával a KODI segítségével. Minden funkcióban hozza az elvártakat, kivéve a legfontosabbat, ami a képminőség. Szépen működik a hardveres HD kódolás, a processzor használat alacsony, de a kép sokkal szemcsésebb, mintha PC-ről vagy a TV USB-jéről játszom le ugyanazt tartalmat. Próbáltam a Raspbian-ra telepítve, vagy önálló rendszerként, ugyan az az eredmény. Átpörgettem a beállításokat, és a neten is nézelődtem, de semmi érdemlegest nem találtam.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest