Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Rendben, de linux alatt hogy kell formázni? Bocs az amatőr kérdésért de még sajnos itt tartok.
-
nababika
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
De a raspbian alol megnyitja, lejatsza a tartalmat, le is tudtam menteni hibatlanul. csak a win nem tud mit kezdeni vele.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Erdekes dolog tortent. Van egy pendrive-om nehany film van rajta, win10-es gepen lett leformazva ntfs re. Mukodott szepen olvastam irtam win alatt. Bedugtam a Raspberry pi be, utanna a win nem ismeri fel, formazni sem tudom mert a win szerint irasvedett. Raspbian alatt lementettem a tartalmat. A kerdes hogy mikent tudom a windowson is olvashato allapotba hozni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Probalom telepiteni a Plex szervert [link] e szerint a leiras szerint. De a dev2day repo hozzaadasa nem mukodik. A parancsot kimasolom, lefuttatom es a "Nem talatam ervenyes openPGP adatot" hibauzenetet kapom. En vagyok a bena, vagy mas a gond? Eddig a lepesig minden ugy mukodott ahogy kell, de itt elakadok. Segitsetek kerlek.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Raspberry pi 3b+ ra szeretnek plexet feltenni. A kerdesem, hogy van e valahol egy magyar leiras a dologrol? Mar a linux is eleg kihivas, nem szertenem meg az angol nemtudasom miatt megjobban bonyolitani. A maski gondom, hogy van egy 5 es egy 2 terras winchesterem filmekkel de ntfs file rendszerrel. Ezeket hogyan tudom a linux szamara olvashatova tenni?
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy rpi modell 3 b+, raspbian fut rajta egy vacak memória kártyáról. A jobb felső sarokban a képernyőn megjelent egy sárga villám ikon, ami néha eltűnik, de inkább nem. Ez valami probléma, vagy az jól van ott? Eddig nem vettem észre, hogy ott lenne. A kártyát majd cserélném, ssd-re. De nem tudom futtatható e a rendszer róla.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy pi 3b+ om amin csak a domotitcz fut raspbian-on. Szeretném file szerverkent is használni egy 5 és egy 2 terrás Winchester el. Merre induljak. Mit és hogyan telepítsék, hogy a Windows os gépek is lássák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Socket AM4
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest