Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Sziasztok
Van egy 4es Raspberry-m egy Hifiberry Digi+ Pro HAT-al. Negy amperes Meanwell táppal is undervoltage-re panaszkodik. Érzetre nem veszek eszre gondot, de mégis csak okkal panaszkodik.
Mi lehet a gond?
Köszi előre -
Tothg86
tag
-
Tothg86
tag
Sziasztok!
Kodival van egy kis gondom. 1080p videók akadnak rajta, hang elcsúszik, sajnos nézhetetlen. Rpi 4em van 2 GB rammal, friss Kodival.
Azt vettem észre, hogy a kettes számú processzor mag 99%on megy, a többi meg semennyire. Lehet ez lenne a gond? Mit tehetek szerintetek?
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
Tothg86
tag
válasz MasterDeeJay #41258 üzenetére
Ugyanez volt a kínom. Xbian jött be nekem.
-
Tothg86
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan java fejlesztői környezetet, ami fut pi-n? Javat tanulok épp, és a gpio sort szeretném használni. Tudom, hogy python-ra talalálták ki..
Próbáltam eclipse-t, de egy pi3-on nem volt használható sebességű. 4-en már próbálta valaki? A BlueJ-t láttam még, arról tudtok bármit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest