-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VodaDroid
csendes tag
Kodiban kiraktam egypár kedvenc mappát saját menüpontnak,hogy szétválasszam a meséket a nem meséktől.Azt be tudom állítani hogy magától megjelenjenek itt is a borítók? Ha nyomok egy it és választok képet akkor megy de ha nem muszáj nem szeretném egyesével kiválasztani. Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
válasz
yossarian14 #13002 üzenetére
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Rpi2 nél kodival,openelec/OSMC, mostanában médiatár frissítésnél betallóz egy csomó filmet aminek csak egy szám a címe Pl 4,11,36 stb. Talál hozzá adatot borítót de a filmek persze nem elérhetőek felajánlja a törlést vagy médiatár tisztításnál törli őket.Hogy tudom kideríteni ezeknek a forrását hogy töröljem esetleg vmi beállítás kell,hogy ne jelenjenek meg ? A médiákat egy routerre kötött hdd ben lévő film/sorozat forrásból keresi.Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Kezdő rpi2 felhasználóként lenne kérdésem.Elsösorban médialejátszónak használom tv re kötve hdmin. A forumot olvasva sikeresen felraktam,beállítgattam a kodit licenszeltem stb. ami nélkületek nem ment volna ilyen egyszerüen. Viszont smbn a nasról lejátszott nagy felbontásu filmek akadoznak ezért kiprobálom az osmc renszert is .Telepités ok a kérdés az,hogy ezen hogy kell az mpeg llicenszeket regisztrálni,az rpin az usb áramot megemelni egy plussz hddhez ,mit érdemes még piszkálni,hogy stabil gyors rendszer legyen? Putty fix ip van, nem muszáj részletes leirás (bár jó ha van a forumon) elég lenne pár hasznos link az utmutatásokhoz. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged