Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Egy torrent kliens, egy samba és egy minidlna fut rajta. Se DE, se más nincs rajta. A DE egyébként is minek?
Ezzel egy HD filmet simán meg lehet nézni. Erre nem kell 4 szuper gyors mag, meg dedikált gigás Eth PHY.Ettől függetlenül teljesen egyetértek, hogy alaposan eljárt felette az idő és igen kevés dologra használható már. Amire viszont nekem kell arra még tökéletes.
-
buherton
őstag
Megmértem. Volt 5 V (ezen meg is lepődtem volna, hogy ha nincs) és volt 3,3 V is. A többit nem találtam meg. Felbuzdulva azon, hogy ott voltak a feszültségek újra megpróbáltam az SD kártya csere-berét és működött.
Megnéztem jobban ezeket az SD kártyákat és kiderült, hogy deformáltak. Az RPi 1-hez még normál méretű SD kártya kell.
Köszönöm a segítséget!
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Van egy Raspberry PI-m, ami a legelső kiadás. Éveken keresztül működött, de egyik nap megadta magát és most már csak a power LED világít a többi nem. Egy külső vinyó volt rajta.
Van műszerem, forrasztópákám és jó néhány SMD alkatrészem.
Esetleg házilag javítható?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezzel egy HD filmet simán meg lehet nézni. Erre nem kell 4 szuper gyors mag, meg dedikált gigás Eth PHY.