- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #36931 üzenetére
Én még 21k-ért vettem ugyanitt, de nem bántam meg. Mivel van egy éjjel-nappal futó teljesen néma eszközöm, amire kb. bármit rábízhatok (még saját scriptek, sőt, C#-ban magam által írt toolok), így gyakorlatilag rá is bízok.
Letölt, backupol, adatokat gyűjt, rendszerez, ha kell, videót konvertál, sokszor még akkor is, mikor alszom.
Nem kérdés, hogy nekem megérte a valóban nem kicsi felárat a 4 GB-os. Ha lesz később durvább változat, tuti, hogy azt is beszerzem.
Azon gondolokodom, hogy anyámékhoz is kéne egy ilyen picúr, de hozzájuk már elég lenne a 2GB-os is.Csak egy oldalszál, tudom, nem az erőforráshoz tartozik, de pl. a kormányzati hivatalos koronavírus oldalról az adatokat is (itthoni, külföldi) naplózom (óránkénti lekérdezés) időbélyeggel, hogy ha lecsengett a járvány, statisztikákat tudjak belőle gyártani. Időjárási adatok Budapestre 3 évre visszamenőleg 2 órás bontásban megvannak.
-
wassermann
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest