- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Amint írtam motor mellett még egy 230V(3000W) ki be kapcsolása is terítéken lenne (esetleg később hőmérséklet/páratartalom ellenőrzés), szóval nem baj ha az IO board nagyobb vagy picit drágább csak legyen jó meg megfelelő. Sajnos egyelőre tök noob vagyok az egészhez (igazából programozni is annó alapokat tudtam pascalban de ma már azt se), de érdekel a téma, és szeretném ezt a problémámat megoldani, mert idegesítenek a félmegoldások.
A kijelzőn én is gondolkodtam, de HDMi-set nem könnyű találni, a másik meg hogy a műhelyben nem akadály hanem épp előny ha kisebb a mérete (igazából a gépem is csak 13"... hozzá vagyok szokva) érdekes hogy ilyen kicsikből kész kijelzőt nem találtam, csak mókolósat. Szóval, gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged