Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
Amint írtam motor mellett még egy 230V(3000W) ki be kapcsolása is terítéken lenne (esetleg később hőmérséklet/páratartalom ellenőrzés), szóval nem baj ha az IO board nagyobb vagy picit drágább csak legyen jó meg megfelelő. Sajnos egyelőre tök noob vagyok az egészhez (igazából programozni is annó alapokat tudtam pascalban de ma már azt se), de érdekel a téma, és szeretném ezt a problémámat megoldani, mert idegesítenek a félmegoldások.

A kijelzőn én is gondolkodtam, de HDMi-set nem könnyű találni, a másik meg hogy a műhelyben nem akadály hanem épp előny ha kisebb a mérete (igazából a gépem is csak 13"... hozzá vagyok szokva) érdekes hogy ilyen kicsikből kész kijelzőt nem találtam, csak mókolósat. Szóval, gondolkodom.

Új hozzászólás Aktív témák
- miniITX félkonfig i7-6700, RX580 8gb, AsRock B150M ITX
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- GAMER PC! i7-12700KF / RTX 3060 Ti / Z690 / 16GB 3200MHz / Z690 / 1TB NVMe / 700w!
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann