Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moli.hu

őstag

válasz vzozo #6646 üzenetére

Mert amit itt boltban megkapsz 3x-os áron, azt is ugyanúgy Kínában gyártják le, kinézetre is ugyanúgy néz ki, mint az ebay-es társa, hát akkor meg...

igen, ugyanabban a gyarban gyartjak, kinezetre ugyanugy nez ki. ami az elteres egy markashoz kepest, amin sporolnak, az a minosegellenorzes. egy jo, 3 lepcsos minosegellenorzes dragabb, mint az osszeszereles maga. egyreszt a gyarak, ahol a reggel meg a markanak gyartott muszak ment, atallas nelkul este mar fusiban maguknak gyartjak ugyanazt, de ilyenkor a minosegellenorzoket be se hivjak dolgozni, nem fizetik meg oket. masreszt ami egy markanak nem felel meg, ami egy marka minosegellenorzesen kiesik, az leesik a futoszalagrol. ezeket elvileg be kene zuzni, de a billenoplatos teherauto "elteved" es a szemettelep helyett egy raktarban kot ki, ahol atnezik a selejtes termemeket, hogy mi az ami csak szepseghibas vagy ugy-ahogy mukodik, es ezeket adjak el a dealextreme-en, ebay-en, stb. es amig ez engem nem erdekel a dealextremetol rendelt kabeleknel, apro ledes vackoknal (eddig vagy 65 rendelesem volt dx-tol), addig hattertarat es 230V-tal mukodo dolgot nem rendelek onnan - ahogy a forrasztopakarol is lebeszeltem magam a multkor, pedig nem volt konnyu.

az itthon vasarolt termeknel pedig van egy kozvetett ero, ami megov a nagyon szar termekektol: a panasz fenyegetettsege. egy marginalis profittal dolgozo kinai termekeket arulo magyar webshop tart attol, hogy a szart visszadobjak, igy bukik az uzleten, ezert inkabb valamennyivel jobbat, nem annyira szart arul. kinai, ebay-es vasarlasnal ez a visszatarto ero nincs, mert senki se fogja 2000ft-ert visszapostazni a szart kinaba, es ezt tudjak. ha rendben megerkezik a csomag es elso bekapcsolasra mukodik, akkor nincs buyer-protection. majd 1 honap mulva kijon a fust, ami mukodtette a tapot.

a kerdesek ettol fuggetlenul meg allnak.

• Pulsar

veterán

válasz vzozo #6646 üzenetére

Pont ez lett volna a javaslatom, hogy esetleg epiteni is lehetne egyet, anyira nem bonyolult.
    Nem olyan régen, csináltam egy tápot, ami bemenő feszültség "függetlenül" a kimenete mindig állandó. Pontosan nem emlékszem, den nem került 2000 forintnál többe.
    http://www.youtube.com/watch?v=wdqjh_l4Z0Y

Új hozzászólás Aktív témák