- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
UberMutant #42356 üzenetére
Hali! Ezaz hogy se usbről se sd ről semmiről, nem értek profi szinten hozzá de valami elromolhatott az eepromnál. ez a képernyő fogad akkor is, ha nincs sd kártya behelyezve, viszont érzékelni érzékeli az sd kártyát, de akkor is stoppol bootlas elött, sztem nem kuka, mert nem azért nem megy tovább mert lefagy, a ledek villognak, a venti pörög, Valahogy el kellene érnem azt a módot ahol újra írhatnám az eepromot mert meg van a fájl is már.
Valamit olvastam a neten, hogy le vannak védve az újonnan érkező raspberryi 4ek de nem hiszem hogy ez amiatt nem megy. Ha bármi ötleted van bárkinek szívesen megnézem.
De így meg eladni sem tudom ha nem jó, "vagy én nem értek hozzá".
Nincs mód fizikailag beállítani a raspberryn azt hogy rögtön betöltsön ez az eeprom izé?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest