Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Igen, tudom. Ezeken én is túl vagyok. Ezért írtam amit írtam. Van otthon egy hegy kontroller. Snes klón usb-s, DS3 klón vezeték nélküli usb-s vevővel stb. Most 2db DS4-el használom bluetoothon. Párosítás után keymap is jó volt, nem kellett külön cli-n párosítani, majd vissza guira felkonfigurálni.... Alapból fel van készítve különböző power managementre, GPIO power gomb, atxraspi stb. Csak a konfig fájlban kell uncommentelni, amit webui-on keresztül is megtehetsz. Romok feltöltése alapértelmezetten sambàn, vagy webui, ahol mindjárt az emulationstationt is újra tudod indítani, hogy lásson mindent stb stb. Sok pici apróság, ami miatt szerintem jobb. Én is szeretek bibelődni, de ugyanígy voltam. Ha valami működik, pláne amit intenzíven személyre kell szabni, rettegsz, nehogy összeonoljon. Amúgy meg sok a kütyü. A TV alatt van(volt) 3db pi. Egy mozi, egy retropie, egy zene... Már csak kettő van, amint veszek végre egy hifiberry digit, a volumio is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kuponkunyeráló
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Automata kávégépek
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- iMac 5K 27" - 2017, 24GB RAM, 4GB Radeon, 1TB FD (107)
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann