Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
válasz
toth_janika #28679 üzenetére
Amit nem tudok belinkelni, azok a csatlakozók a ledszalaghoz, amik a sarkakba kellenek. Ez a szalag olyan méretű, hogy még a leddiszkontban se volt hozzá jó L csati vagy bármilyen, így forrasztani kellett, amit rendeltem az se volt hozzá jó. Ez volt az.
Amit viszont hasznosítottam: A led szalaghoz jár egy USB csati meg egy vezérlő a demozáshoz, az USB csatit levágtam és bekötöttem. Kellett egy GPI csatlakozó, meg led szalag csatlakozó is. Én a 2 méteres vezetéket eltudom látni USB-ről, de rendeltem egy ilyen adaptert ha mégse vitte volna el. -
Flowtation
őstag
válasz
toth_janika #28679 üzenetére
Amit a kolléga irt, az is jó, esetleg nézd meg a 2812 típust is, tudtommal újabb technológia.szerk: nem szóltam, ez is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Jelszókezelők
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest