- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
válasz
Celtis #24048 üzenetére
Valami csak nem jó.Tegnap egy párszor megvártam míg kikapcsol,vártam kicsit,bekapcsoltam minden jónak tűnt.Igaz pár percek teltek csak el egy egy ellenőrzés után.Szóval tegnap kikapcsolt,ma be akartam volna kapcsolni,de semmit nem érek el a hálózaton.ssh-n elérem,egyik wines gépemen látom is a megosztást(érdekes módon egy másikon már nem)
Már újraindítottam,de a hiba még megvan.
Ha ez segít akkor itt a log file Pastebin
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 2080 , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest