- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz
Psycho12 #22161 üzenetére
Gondolod..koax kábel az csak a kábel "anyaga".
A koax kábel egyik oldalán a TV van, a túloldalán mi van?
DVB-T: antenna van a TV mellett, vagy a tetőn, és a mindigTV adásait lehet fogni, földfelszíni sugárzással,
DVB-S: műholdvevős tányér van, a zűrből jön a jel,
DVB-C: Kábeltv szolgáltatótól jön a jel, (faluhelyen utcáról póznán), ilyenkor nincs antenna a házon. Lakásban is ez a legvalószínűbb.Nálam DVB-C van, 26 csatornával, a telekom a szolgáltatóm. Egy éve még analóg módon jött a jel, csak bedugtam a koaxot a régi TV-be és volt adás. Mióta átálltak digitálisra, régi TV-re kell ugye a Set Top Box, vagy a Pi USB tunerrel. Az eszköz, amit vettem, az a Geniatech MyGica T230. Kínából rendeltem 23$ volt. Ez az eszköz tudja Pi-n a DVB-C-t és a DVB-T-t is, tehát nem nagyon lőhetsz vele mellé.
Kell egy kis bűvészkedés és utánaolvasás a beállításához, azbest blogjában nézz körül, illetve a hozzászólásai között keress, sokat ír róla, nekem is ő segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest