-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
consono #19821 üzenetére
Nekem is volt már fen az OSMC ,most újból felraktam de nem tudom a filmekhez beállítani, nem ajánl fel lehetőséget a felirat letöltési lehetőséget. Nincsen tallózási lehetőség. valamit nem jól állítottam be? Segítsetek.
Azért érdekes, hogy itt elindítja az ISO 3D filmek többségét úgy, hogy meg kérdezi, hogy szeretném lejátszani,klikk és átvált egyből a TV beindításával 3D-re. Pl Jurassik world, de a hetedik fiúnál nem csinálja? MKV OU filmeknél is vegyesen reagál a TV, hol felezőbe mutatja, hol meg össze teszi. Biztos az elkészítés a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest