Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
A lapozófájlt nem tetted át? Egyáltalán lehetséges?
Végignéztem az ezidei hozzászólások több mint felét, keresve olyan ramdisk progit, ami nem csesztet, hogy free licenc, és normálisan teszi a dolgát. Újrainduláskor betölti HDD-ről az odaszánt dolgokat automatice, rendszerrel együtt indul, meg ilyesmi..
...de nem találtam. Legalábbis nem egyértelműt. Ötleted, tapasztalatod volna ezzel kapcsolatban is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
...de nem találtam. Legalábbis nem egyértelműt. Ötleted, tapasztalatod volna ezzel kapcsolatban is?