Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Nem unjátok még a ''kikapcsolom a lapozófájlt, mennyivel gyorsul a windows?'' dolgot? Semmivel sem gyorsul a normál működése. Emellett egy program legfeljebb 2 giga RAM-ot tud használni 32 bites Windows alatt, többet akkor sem, ha beleszakad. (Most persze hagyjuk a /3GB-ot és társait.)
Olvassátok el a rengeteg témát ezzel kapcsolatban, akár itt ezen a fórumon is.
(Nem nyelvészkedésileg, csak ismeretterjesztésileg: a swap szó helyes kiejtése [szvop] és nem szvep vagy más hasonló. Persze Gimson-jelek nélkül úgysem tudom leírni rendesen, de az az [o] hang a szó közepén nem o, nem a és nem á, hanem valahol a három közötti hang, bár leginkább az o-ra hasonlít.) -
beeboy
addikt
egyébként itt egy leírás, bár én nem vettem észre semmit:
Sok memóriával rendelkezõ gépeknél jelentõs gyorsulást érhetünk el, ha a rendszert nem a winchesteren lapozófájlban, hanem a memóriában tároljuk. Keressük meg a következõ bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management
És ezt a DWORD(kétszó)-t:
DisablePagingExecutive
Az értékét változtassuk 1-re, ezzel a rendszermagot a lapozófájlból memóriába visszük át.
Indítsuk újra a gépet a módosítások aktualizázásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ASUS routerek
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest