- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Zoz
őstag
Volt már nekünk is ilyen alaplapunk, igaz azon teljesen le volt törve a RAM foglalat oldala, Mycom szervízben pár ezerért kicserélték a foglalatot.
-
hcol7
senior tag
nahh raerek meg picit ugyhogy kommentelgetek.
azt sugallja onfeledt karoromod hogy te meg sose csinaltal hasonlo bakit. amennyiben tenyleg nem, nemtudom miert erzed kompetensnek magad a kerdesben. hidd el letorik az konnyen ha nem fersz hozza rendesen
erre mondjak hogy konnyu mas faszaval a csalant verni :DD
mindegy, szerintem meg 20er is joljart vele a csavo -
hcol7
senior tag
semmifele mas hibaja nemvolt. en nemtudom, ennyire hihetetlennek tunik ha valaki leszallitja az arat a gyors atfutasi ido vegett ? :F bar vegulis telleg geci egy vilagban elunk, de ez nemfogja aztjelenteni hogy tuti lehuzas minden ami olcso :) ezalapjan nemlenne ertelme a ph!n seftelni mert ugyse venne meg senki semmit sem
-
hcol7
senior tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
pedig roppant egyszeru. 4 ram volt benne, es ki akartam venni az egyik kozepsot, es helyszuke vegett nem pontosan fuggoleges erohatast fejthettem ki a pocokre es inkabb kinyilas kozben letort a pocok teteje
egyebkent 15 ert nemkellett volna tulzottan felni, mert ebben az allapotaban 20 ert orommel vitte el egy arc. itt phn nyomott aron 26 er lehet zsirujat venni, ilyen par honaposakat meg 23 korul. en az ido szuke vegett adtam 21-20 ert, meg igazabol nemis szandekom hogy az apgred miatt eladando cuccaimmal kaszaljak, mert ugyis felesleges :))
alaposan kiprobalni kezalol vett hardvert nem ilyen okok miatt tanacsos, hanem ugy egyebkent is :) ez kb olyan nagysagrendu dolog mint egy 8 honapos verda, aminek a motorhazteto nyito kallantyujanak letort a vege. mukodeseben semennyire sem befolyasolja, igaz nehany embert zavarhat ha ilyen. de az ido szoritasa miatt 10-15% al lenyomott ar szerintem meggyozo teny meg ilyen esetben is, es ez igaznak is tunik mert ma elis vittek :) -
hcol7
senior tag
ja egyebkent a valasz : nem, nem baj.
nem kitort a pocok hanem letort a teteje, ami arra valo hogy az ujjaddal elerd rendesen. szoval a funkciojat siman ellatja, beakad a ramba rendesen, es stabilan tartja ugyanugy mintha rajtalenne a kiszelesedo teteje.
ha kitort volna, na az necces lenne mertakkor az egyik felen nem szoritana bele a ramot a szlotba, ami meg mindig nem a legnagyobb gaz, ma xakkor rossz ha hurcolaszod a gepet. de nem kitort hanem a teteje letort.
[Szerkesztve] -
hcol7
senior tag
:DD
most latom csak a topicot :DD
bazzeg hat kerdezhetted volna tolemis nyugodtan, nem kenyerem a lehuzas, dehat mostmar lenyegtelen mert elpasszoltam a havernak :)
(azthittem egy kovet fujunk :D) -
Dilikutya
félisten
mondjuk ezt én se értettem hogy esett a kis baleset:) mer nem egyszerű az biztos :) 15-ért mondjuk már én is elgondolkodnék rajta... de tényleg alaposan próbáld ki
-
Szeke
senior tag
Biztos másban is felmerült a kérdés: hogyan lehet azt a pöcköt letörni? :F Ügyes ember lehetett :C
Szvsz is vedd meg. -
666
tag
Szerintem megéri, de akkor jól nézd meg és próbáld ki előtte, szerintem más hibája is lehet. Meg ha csak 1 ramfoglalatnak tört le, az nem nagy gáz...
-
666
tag
Nem hinném hogy akkora baj. Az összes alaplapon van LEGALÁBB 3 ram foglalat nem? Akkor meg csakneincs letörve mind a 3 vagy 4-ről
-
naga
senior tag
válasz
-=Sawtooth=- #1 üzenetére
kétszer ment! :D
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
válasz
Szvsz megfogja a foglalat a ramot pöcök nélkül is vagy egy pöcökkel, csak nem kell menet közben rugdosni a gépet, vagy fejtetőre állítani. Egyébként milyen lap és mennyire volt ákciós? :D
-
Tal2
tag
Ez igen jó alkualap. :)))
Semmivel sem rosszabb emiatt a lap, csak nem fogsz hetente ramot cserélni :) -
Dilikutya
félisten
egy Abit lapot sztem amugysem mérnek drágán. azér egy kis gari nem árt. én a magam részéről nem adnék pénzt olyan gép alaktrészért ami törött
-
+Bence+
tag
válasz
Nem gaz, mert memoriat eleg erosen fogja a foglalat, nem fog elmozdulni. Csak kivetelkor kell jobban odafigyelni.
De eleg kedvezmenyes áron kérd, mert garancia az mar ugrott... -
-=Sawtooth=-
tag
jo ,inkabb nem kockaztatok :D
kosz -
Gorneck
legenda
válasz
-=Sawtooth=- #10 üzenetére
sztem nem...de próbáld ki! Ha egy fül van attól még bele megy a foglalatba...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
-=Sawtooth=- #10 üzenetére
akkor már inkább ne fogja egy se..
-
Gorneck
legenda
válasz
-=Sawtooth=- #8 üzenetére
nem hiába van nút a memó oldalán amibe ez a pöcök belekapszkodik...
-
Gorneck
legenda
tök mind1 minek hívjuk egy a lényeg a memó jól benne legyen a foglalatban!
-
-=Sawtooth=-
tag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
igen..szisztematikusan letorte a gazdajda az osszeset :D gondolom en :D de hatha arpi mast mond..
-
VladimirR
nagyúr
válasz
az leszorito? nem a ram kiszedeset konnyiti meg?
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Az összes ram sloté letört?
Nem gáz egyébként. Javítottam olyan gépet, aminek a tulaja nem is tudta, hogy annak idején ilyen ''törött peckes'' (:D ) lapot sóztak rá. A gép legalább egy évet ment így.
Szerk.: persze kérdés, mennyiért, és mire akarod használni.
[Szerkesztve] -
-=Sawtooth=-
tag
gaz az ha ddr foglalat egyik pecke letort,es csak egyik oldalon van leszoritva?
lenne egy ilyen lap kedvezmenyes aron,es kivancsi vagyok megeri e a kockazatot.
vagy esetleg lehet azt egyszeruen,javitani,cserelni? abit alaplap. sosem lattam,ne kerdezzetek, hogyan es hol van eltorve a pecek.
koszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest