- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joezx
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy segítesz, de bevallom férfiasan, nem vagyok egy mai gyerek. Olvasgattam a fórumot, hogy miről beszélgettek, de szinte semmit nem értek belőle. Én elsősorban vasútmodelleket gyűjtök és terepasztalokat építek. Most épp szétszedtem az asztalomat, mert hamarosan nagyobb házba költözünk, így nincs mivel kiélni a vasút iránti szeretetemet, ezért vettem meg a TS-t. Teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez, sajnos, én még a középiskolában is oroszt tanultam, nemhogy számítástechnikát. Ez az első pc játék, amit kipróbáltam és nagyon bejött. Lehet, hogy furcsa kérés,- a mai világban-, de ha valahogy úgy tudnál egy-két dolgot elmagyarázni, mint tanár a diáknak, hogy valahogy megértsem és megtanuljam, azt nagyon megköszönném. Sajnos, az ismerőseim nem nagyon vannak otthon ebben a témában, a kislányom meg még csak négy éves, úgyhogy csak rátok tudok számítani és tőletek tudok segítséget kérni. Remélem menni fog. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest