Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az tuti, hogy a sínek és a hidak, az Altenburg Wildau pályával jönnek meg ehhez a Hamburg Bremen pályához.Ezt most már többedszerre kipróbáltam. Még az EWD pályát akarom feltenni, illetve megpróbálom az asseteket egyenként felrakni, hátha valamelyikkel van gondja konkrétan. Korábban fent volt az EWD, hátha az segít rajta, mert az is Német pálya. Amikor az asseteket másolom az asset mappába, akkor amikor rákérdez, hogy felülirja-e a mappa tartalmát, akkor felül kell íratni ugye? Tehát nem a kihagyást kell választani.
Felülírásnál gondolom benne maradnak az eredeti fájlok, pl. az RSC-ben ha éppen abba pakolgatok, csak hozzáteszi az újakat is én ezt értem felülírás alatt. Még abban nem vagyok biztos, hogy a cachet, azt minden egyes asset bemásolása után kell-e törölni, vagy elég egy komplett telepítés után, vagy havonta is elég törölni. Egyébként ez a Hamburg Bremen pálya jó lenne, mert tetszik, csak 2-5 perc után kidob és azt írja angolul, hogy valami rossz történt a programban. Volt hogy 10 perc után dobott ki, előtte mindig vibrál egyet a kép, vagy inkább kivilágosodik egy pillanatra. Ezért gondolom, hogy talán nem kompatibilis a 4-essel.
A Sanyo Shinkansen is hasonló, de ott kerek perec le van írva, hogy a Railworks 4-el nem megy sajnos.
Elindul az is, de idő után kidob. Hát ez is ilyen.
Az European Community Asset Pack kellhet-e valamihez?
Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest