Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az tuti, hogy a sínek és a hidak, az Altenburg Wildau pályával jönnek meg ehhez a Hamburg Bremen pályához.Ezt most már többedszerre kipróbáltam. Még az EWD pályát akarom feltenni, illetve megpróbálom az asseteket egyenként felrakni, hátha valamelyikkel van gondja konkrétan. Korábban fent volt az EWD, hátha az segít rajta, mert az is Német pálya. Amikor az asseteket másolom az asset mappába, akkor amikor rákérdez, hogy felülirja-e a mappa tartalmát, akkor felül kell íratni ugye? Tehát nem a kihagyást kell választani.
Felülírásnál gondolom benne maradnak az eredeti fájlok, pl. az RSC-ben ha éppen abba pakolgatok, csak hozzáteszi az újakat is én ezt értem felülírás alatt. Még abban nem vagyok biztos, hogy a cachet, azt minden egyes asset bemásolása után kell-e törölni, vagy elég egy komplett telepítés után, vagy havonta is elég törölni. Egyébként ez a Hamburg Bremen pálya jó lenne, mert tetszik, csak 2-5 perc után kidob és azt írja angolul, hogy valami rossz történt a programban. Volt hogy 10 perc után dobott ki, előtte mindig vibrál egyet a kép, vagy inkább kivilágosodik egy pillanatra. Ezért gondolom, hogy talán nem kompatibilis a 4-essel.
A Sanyo Shinkansen is hasonló, de ott kerek perec le van írva, hogy a Railworks 4-el nem megy sajnos.
Elindul az is, de idő után kidob. Hát ez is ilyen.
Az European Community Asset Pack kellhet-e valamihez?
Új hozzászólás Aktív témák

- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest