Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZolee
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1081 üzenetére
Mennyi az esélye, hogy 10 éven belül normál használat alatt 2 Raptor valamelyike meghaljon?! Nekem most van egy 14Gbos Quantum HDDm ami legalabb 13-14 éves és még mindig szuperül muzsikál...
-
ZsZolee
csendes tag
válasz
Freddy TNT #1074 üzenetére
Köszi szépen a segitséget! Én is úgy döntöttem, hogy 2 Raptort veszek és RAID0ba kötöm. Raid 0ba lehet particiókat készíteni? Illetve van valami veszteség a particiók létrehozása után?
-
ZsZolee
csendes tag
Akkor most megéri a 2*74GBos vagy annyival nem tud többet, mint amennyibe kerül?! Ezért nem tudom eldönteni, hogy 1 darab 150Gbos vagy 2*74GBos?!
-
ZsZolee
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsokat! Viszonylag kevés program töltödik be és kb.1-2 hónapos az xp és én az az óvatos tipusú ember vagyok, azaz én ügyelek arra, hogy ne legyen agyon használva. A winyo élete egy másk programmal régebben megnéztem és még 99%os volt szóval szerintem igen jó álapotban van. Mostmár csak az a kérdés, hogy 1 vagy 2 74gb raptort érdemes venni?! Azt kellene tudni, hogy mi a 2 változat között a külömbség?!
-
ZsZolee
csendes tag
Vagy lehetne ez is talán egy kérdés: 1*150Gb-os vagy 2*74GB-os Raptor?!
-
ZsZolee
csendes tag
Jelenleg egy Maxtor 80GBos van IDE kábelre kötve szóval ettől biztos gyorsabb lesz a 74Gbos Raptor, csak kérdés hogy mennyivel lesz gyorsabb? Úgyértve jelenleg közel 1 perc kell a Winfos betöltéséhez (konfig: P4 820-as proci, 2*512MB Hynx 667 ram) szóval szerintem ez a gépnek nem kellene ennyire xar lenni, szóval biztos a HDD húzza vissza, ezért akartam, ha már költök rá akkor olyasmire költsek, ami a legjobb választás.
-
ZsZolee
csendes tag
Nem tudom ismeritek e az ABIT AW8-MAX alaplapot, hogy annak az Intel Matrix Raid beállitásnál előnyt élvez e az ember két 74GBos Raptorral vagy elhanyagolható a külömbség 1 Raptorral szemben? Ha van külömbség akkor mennyi? ( nem fontos a számszerü adat, de észrevehető, mondjuk Counter Strike Source betoltesnel vagy BF2 vagy Winfos betoltesnel?)
-
ZsZolee
csendes tag
Köszi szépen a segitő hozzaszólásokat, én elnézve a teszteket egy 74Gbos Raptort veszek vagy ha szerencsém van egy 150Gbosat.
-
ZsZolee
csendes tag
Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok ezen a téren, de elhatároztam, hogy a lehető leggyorsabb HDD-t szeretném megvenni Raidbe kötve! Azt hallottam, hogy a vinyók közül a WD Raptor a leggyorsabb! (SCSI vinyokat nem nézve) Szóval igaz ez?! Tényleg gyorsabb mint bármelyik más vinyó? Ha igen, akkor mennyivel és melyik van a legközelebb a teljesitményükhöz?! Lécci irjatok választ, mert nagyon kellene a segitség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest