Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nállam annó akkor voltak ekkora anomáliák amikor elkezdtem ezzel a raid dologgal foglalkozni...És azt sem tudtam hogyan, mi módon.... Amitóta tudom a sorrendet, és a dolgok menetét, nem futottam ilyesmibe.....
Reméljük most jó ideig akkor működni fog a tömböd...Ami még problémás lehet, hogy ha betöltötted a drivert, nem formázod a tömböket, és nem particionálgatsz...csak telepítessz a kiválasztott particióra....
Én hiszem hogy nem a "terrabájtos" HDD-kel, és nem is a vezérlővel van/volt ott a baj ha most működik, hanem a "próbáltam már mindent" dologgal.....Ne érts félre,,,de ha az ember "próbált már mindent", akkor szokott a legnagyobb gáz lenni
-
twine
veterán
"Az elején felismeri a tömböket, nem kér drivert, simán elkezdi másolni a file-okat"
Itt a hiba oka! Szedd le az INtel Raid vezérlő driverét a deszkád honlapjáról....
Telepítés előtt mikor már látod a "tömböket", particiókat,,,ott van egy olyan opció hogy illesztőprogramok betöltése,,vagy valami hasonló....értelemszerüen betallózod a drivert(pendrive-ról,1'44 -es floppyról,,vagy "bármiről")...és elindul a telepítés...nem lesz kékhalál utánna
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest