Hirdetés
- OLED monitor topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Próbáltam. Persze csak az ingyenes verzióval. Itt nem simán a dokumentumokról van szó. Egy könyvelő szoftver bizonyos mappáját kell menteni. A onedrive-ba a böngészőn keresztül be tudtam húzni azt a bizonyos mappát viszont nem értem mikor frissíti be az adott mappát. Be raktam a mappába a legfrissebb adatokat és még 1 órával később is a neten még a régi volt fent csak. A könyvelésnek az a lényege hogy minden adat meglegyen, nem csak néhány és az mindig a friss legyen. Ez meg elvileg 2 óránként frissít és manuálisan nem tudok ráfrissíteni. Az előző ssd nem tudni miért de behalt. 91.000-ért mentették róla az adatokat. A gépben csak ez ment tönkre. Kicseréltük az egész gépet.
Viszont azon gondolkoztam hogy ez a könyvelő programot, meg a doku mappát át lehet rakni másik meghajtóra is amit raidben könnyű tükrözni. És nem kellene az egész gépet újra rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest