Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
Próbáltam. Persze csak az ingyenes verzióval. Itt nem simán a dokumentumokról van szó. Egy könyvelő szoftver bizonyos mappáját kell menteni. A onedrive-ba a böngészőn keresztül be tudtam húzni azt a bizonyos mappát viszont nem értem mikor frissíti be az adott mappát. Be raktam a mappába a legfrissebb adatokat és még 1 órával később is a neten még a régi volt fent csak. A könyvelésnek az a lényege hogy minden adat meglegyen, nem csak néhány és az mindig a friss legyen. Ez meg elvileg 2 óránként frissít és manuálisan nem tudok ráfrissíteni. Az előző ssd nem tudni miért de behalt. 91.000-ért mentették róla az adatokat. A gépben csak ez ment tönkre. Kicseréltük az egész gépet.
Viszont azon gondolkoztam hogy ez a könyvelő programot, meg a doku mappát át lehet rakni másik meghajtóra is amit raidben könnyű tükrözni. És nem kellene az egész gépet újra rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- ÚJ gen4 NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- IT Megoldások és szolgáltatások
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest