Hirdetés
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgenet
csendes tag
Azt még elfelejtettem, hogy: Nálam a TV mindig össze van kötve a géppel és minden driver frissítésénél úgy állítom be a drivert, hogy a TV-re mindig nyomja a képet. Nem csak akkor ha filmet nézek, hanem bekapcsolástól kikapcsolásig. Ez azt jelenti, hogy bootolás alatt a monitoron kicsit torz a kép arányaiban, de a TV-n jó. Aztán Windows-ba lépés-től tökéletes minden. Szóval ha nézek valamit csak AV-re nyomom a TV-t és mehet a cumó. Amugy színház módban használom az átfedést. Tehát ha videót indítok, akkor csak annak a képe megy a TV-re, de ha nincs videó simán látszik a desktop és minden egyéb.
Na és ez így 9000Pro-val müködött is, meg most is a control paneles verzió óta. Viszont mikor Control Centert használtam, akkor a videók ugyan jól látszottak a TV-n, de mikor bezártam videót a desktop képe csak egy negyed képernyőnyi szétesett szín és csík halmaz lett, szóval videó jól megy de ha nem videó akkor semmi értelmes nem látszik (pl egy játék képe a TV-n). Amugy ez sem alapból volt így, mert mikor belőttem a képet a TV-re jó volt. Csak pár film után ill. újraindítás után váltott át hibás képre.
Ez egyébként nem árt a kártyának ugye, hogy mindig adja a jelet a TV-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Linux Mint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest