Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mobal

nagyúr

válasz Vistaboy #992 üzenetére

Szia!

Azért köztudottan rosszabb driver támogatottság a terén az AMD. Én csak ezért veszek Nvidiát. Akinek számít, hogy mennyen pl. a linux rendesen (igen nekem számít) az csípőből nem vesz atit, mert egyszerűen a support 0. Ezért hiszem, hogy ha nem is teljesen de Cramacknak igaza volt azon a téren, hogy a driverek rosszak. Érdekes, hogy Nvidiával nincs gond. Aztán persze mehet a sárdobálás, hogy az auto balance a rossz, de elég hihetetlen ha Józsinál megy Dzsífórsszal, akkor Áronnál nem Atival, persze az igazságot nem fogjuk megtudni. Na meg ez a "kiadtunk este egy performance drivert" ez is olyan hihetetlenül gyors volt, és hihetetlen. Van mit fejlődni mind két félnek, azért Cramack letett már elég sokat az asztalra.

A többieknek meg akik ennyire hangsúlyozzák, hogy csúnya ez van szerintem. Tudni kell, hogy a cél platform az Xbox (akármennyire is nem), az ennyit tud. Nincs különbség a PC és a Box között... de mintha olyan meglepő lenne ez manapság. Vegyük példának az MW3- at, nagy cím ócska motorral (amit mellesleg Carmack írt 99 -ben), ott még sem ezen lesz a hangsúly.

Új hozzászólás Aktív témák